Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Julia Kykkänen pettyi Japanissa - "Meni ihan päin p-settä"

Ladies Skijumping Team

Julia Kykkänen pettyi Japanissa - "Meni ihan päin p-settä"

Tiedote.
Julkaistu: 10.01.2015 klo 09:27
Julkaisija: Ladies Skijumping Team

Suomen Julia Kykkänen epäonnistui ensimmäisessä Sapporon-osakilpailussa. Varhain lauantaina Suomen-aikaa hypätty kilpailu jäi Kykkäsen osalta yhteen hyppyyn: yliyrittäminen verotti metrejä ja hyppääjän sijoitukseksi tuli 32:s.

"Meni ihan päin p-settä", kuuluu valmentaja Kimmo Kykkäsen ensikommentti Japanista.

Hyppääjä itse oli sydämistynyt tuloksesta siinä määrin, että oli lähtenyt välittömästi kilpailun jälkeen harjoittelemaan. 

"Jenkkityttöjen kanssa se lähti pelaamaan lentopalloa", Kimmo Kykkänen kommentoi.

Harmitusta lisää se, että Kykkäsen harjoitushypyt Sapporossa olivat onnistuneita. Vielä karsinnassa hän hyppäsi sijaluvulle 18.

"Julia totesi itse jotenkin niin, että joka vuosi täytyy tehdä aina vaikeamman kautta kaikki. Tässä on ollut pitkä, kuukauden mittainen tauko maailmancupista, ja ei tämä ensimmäinen kerta ole kun hyppääminen on tauon jälkeen ensimmäisessä kilpailussa vähän vaikeata."

Vaikeaksi kilpailuhypyn teki ponnistuksen suuntaaminen.

"Keulalta lähdettiin tosi nopeasti jonnekin, mutta ei sinne optimaaliseen suuntaan. Hyppyasennossa ei sinänsä ollut mitään vikaa, ponnistusvaihe vaan lähti johonkin ihan muualle kuin piti", Kimmo Kykkänen analysoi.

Julia Kykkäsellä on uusi mahdollisuus onnistua sunnuntaina. Aikaerosta johtuen kilpailu käydään Suomen-aikaa varhain aamuyöllä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs