Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Jalkapallojoukkue The Washington Redskins investoi analytiikkaan parantaakseen fanikokemustaan

Jalkapallojoukkue The Washington Redskins investoi analytiikkaan parantaakseen fanikokemustaan

Tiedote.
Julkaistu: 22.09.2015 klo 09:45
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

NFL:n jalkapallojoukkue The Washington Redskins on valinnut SASin analytiikkakumppanikseen. Joukkue haluaa analytiikan avulla ymmärtää ja palvella entistäkin paremmin fanejaan, niin pelien aikana kuin niiden jälkeenkin.

The Washington Redskinsin joukkueella on NFL:n lojaalimpiin lukeutuva fanikaarti. Joukkue aikoo käyttää SAS® Analyticsia osana liiketoiminnan johtamistaan, erityisesti lisätäkseen ymmärrystä faneista ja heidän sitoutumisestaan. 

Joukkue ottaa käyttöön SAS Marketing Automation -markkinoinnin automaatio-ohjelmiston, joka luo The Washington Redskinsille keskitetyn tietovaraston. Ohjelman avulla joukkue voi suunnitella myös markkinointikampanjoita, jotka vetoavat faneihin entistä yksilöllisemmällä tasolla. Joukkue hyödyntää lisäksi SAS Intelligent Advertising -ohjelmistoa, jonka kautta se aikoo jakaa tietoa ja tarjouksia useisiin eri kanaviin, kuten joukkueen kotisivuille ja mobiilisovelluksiin.

-Haluamme tarjota parhaan mahdollisen kokemuksen faneillemme aina, kun he ovat tekemisessä kanssamme. Etsimme jatkuvasti uusia keinoja, miten voimme paremmin palvella asiakkaitamme, ja uskomme, että SASin analytiikan avulla voimme kehittää itsestämme tässäkin entistäkin tehokkaamman organisaation, The Washington Redskinsin varatoimitusjohtaja ja markkinointijohtaja Terry Bateman kertoo.

-Fanit ovat nykyään hyvin tiedostavia ja osaavat vaatia suosikkijoukkueeltaan yksilöityjä, maailmanluokan kokemuksia, kertoo SASin urheiluteollisuuden yksikön edustaja Jim Tobin.

SAS edistää maailmalla myös muiden ammattitasoisten urheilujoukkueiden fanipalveluita, pelaajahallintoa ja markkinointia, kute the Orlando Magic, the Toronto Maple Leafs, The New York Mets ja Major League Soccer.
 

Lisätietoja:

Sari Hofmann, viestintä- ja markkinointijohtaja

p. 040 753 8294

s-posti: sari.hofmann@sas.com

About SAS 

SAS is the leader in analytics. Through innovative analytics, business intelligence and data management software and services, SAS helps customers at more than 75,000 sites make better decisions faster. Since 1976, SAS has been giving customers around the world THE POWER TO KNOW®

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs