Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Jaguar mukana Espoo Unitedin tukijoukoissa

Jaguar Finland & Baltics

Jaguar mukana Espoo Unitedin tukijoukoissa

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2016 klo 09:29
Julkaisija: Jaguar Finland & Baltics

Jaguar Suomi liittyy Espoo Unitedin pääyhteistyökumppaneiden joukkoon ja muun muassa toimittaa Jaguar XE –malleja seuran käyttöön. Yhteistyön paikallisena toteuttajana on pääkaupunkiseudun Jaguar –jälleenmyyjä SCC - Sports Car Center.

 

”Jaguar elää vahvaa kasvukautta uusien mallien myötä ja rekisteröintimme ovatkin kasvaneet tänä vuonna Suomessa  270%. Pelkän perinteisen urheiluseuran edustusjoukkueen tukemisen sijaan meitä kiehtoi Espoo Unitedin sitoutuminen junioritoimintaan ja tulevien lupauksien valmentamiseen. Espoo Unitedin edustusjoukkueiden takana onkin vahva yhteisöllisyys, joka kulminoituu paikallisen junioritoiminnan vahvaan tukemiseen” kertoo Jukka Kortelainen, Jaguar Senior Brand Manager.

 

”Jaguar on dynaaminen, mutta samalla perinteitä kunnioittava brändi. Uskomme, että Jaguar on juuri oikeanlainen kumppani, jonka kanssa voimme jatkaa Espoo Unitedin edelleen kehittämistä. Tahtotilamme on, että Jaguar tulee näkymään ja kuulumaan Metro Areenalla monin innovatiivisin tavoin.” toteaa Olli Aro, Espoo United toimitusjohtaja (4.10. alkaen).

 

”Pitkäaikaisena Espoolaisena toimijana Jaguarin tuominen tällaiseen urheiluyhteisöön on kunnia asia ja tämä tulee konkretisoitumaan jo ensimmäisessä kotipelissä 16.9.2016, jossa Jaguar tulee näkymään ja kuulumaan” lisää Miikka Råman, SCC – Sports Car Center markkinointipäällikkö.

 

Espoo United ei ole vain logo paidassa – se koostuu kaikista seuraan kuuluvista ja siitä välittävistä sidosryhmistä. Urheilijoista, pienistä ja suurista yritysyhteistyökumppaneista, kannattajista, junioripelaajista sekä heidän vanhemmistaan. Yhdessä, olemme United.

Jaguarit ovat suunniteltu edustamaan responsiivista suorituskykyä joka saa pulssisi nousemaan sekä muotoilua joka saa sinut pysähtymään ja ihailemaan. Automme ovat manifesti intohimosta. Suorituskykyä, jota ei voi vain mitata, se pitää tuntea. Siksi kutsummekin sitä taiteeksi. Jaguar XE on EURO NCAP 2015 –testissä luokkansa turvallisin (suuret perheautot). Jaguar XE malliston hinnat alkaen 39 900€.

www.scc.fi

www.espoounited.fi

Liitetiedostot

Jaguar Land Rover Finland & Baltics, Inchcape Motors Finland Oy edustaa Jaguar ja Land
Rover merkkejä Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Lisätiedot:
Ismo Pohjonen, Brand Director, ismo.pohjonen(a)inchcape.fi
Pasi Pönkänen, Product and PR Manager, pasi.ponkanen(a)inchcape.fi

Voit ladata lehdistökuvia ja materiaaleja osoitteessa media.jaguar.com

www.jaguar.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs