Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Internationellt gångbara FilmMe Group öppnade sina svenska webbsidor

FilmMe

Internationellt gångbara FilmMe Group öppnade sina svenska webbsidor

Pressmeddelande.
Publicerad: 21.02.2014 kl. 11:49
Utgivare: FilmMe

Internationellt gångbara FilmMe Group öppnade sina svenska webbsidor

 

Det finska företaget FilmMe Group Ltd, som har utvecklat ett automatiskt videoinspelningssystem, öppnade en webbportal för sina svenska kunder. Tidigare var internetsidan www.filmme.tv tillgänglig på engelska, ryska och finska.

 

FilmMe expanderade sin verksamhet kraftigt under året 2013 och fick representation i 12 länder med Sverige som sitt viktigaste närmarknadsområde.

 

Den svenska representanten av FilmMe tränaren Ann-Louise Gustafsson konstaterar att ridning som en business och hobby är mycket stor och kommer strax efter fotboll om man tittar på antalet utövare av olika sporter.

 

"Svenskarna är kända för att vara färdiga att investera i nya teknologier om de anser att produkten hjälper till att höja kvalitén och förenklar. I det här fallet tror jag att FilmMe kommer att bli mycket uppskattat i Sverige", säger Gustafsson.

 

FilmMe kommer att publicera den efterfrågade tilläggstjänsten i Gothenburg International Horse Show, nämligen möjligheten till en direkt inspelning som kallas Coach Live. Coach Live möjliggör fjärrträning: tränaren kan följa och kommentera ekipagets utförande även från andra sidan av världen med hjälp av live inspelning som FilmMe sänder. T.ex internationell toppkonsult i hästbranschen, Maucca Kärki, är med vid publiceringstillfället.

 

FilmMe är ett videoinspelningssystem utvecklat av FilmMe Group Ltd. Systemet följer ett rörligt objekt med sin automatiska zoom. När användaren kommer in på ett område där FilmMe videokamerasystem är installerat, identifierar videokameran användaren på grund av FilmMe armbandet.

 

Användaren trycker på knappen på sitt armband och videokameran börjar inspelningen med en automatisk zoom. När användaren trycker en andra gång på knappen, slutar inspelningen och videon laddas automatiskt på hans personliga konto på www.filmme.tv.

 

FilmMe var prisbelönad med alla tiders rekordpoäng i en internationell Money Talks - investerare evenemang i Esbo i oktober 2012. Härtill, FilmMe valdes till Innovation Awardskandidat i världens största häst evenemang, Equitana i Tyskland, i mars 2013 bland nästan ett tusen utställare.

 

Installeringar av automatiska videokamerasystemet börjades i juli och nu har de blivit inställda i Finland, Spanien, England och Sverige. Utom ridning och dans kan FilmMe i fortsättningen användas i vilken bransch som helst där man vill videoinspela sina egna utföranden.

 

Bildmaterialen fritt i användning: www.filmme.tv/press

 

Närmare information och intervjuförfrågan:

 

Ann-Louise Gustafsson, försäljningsagent - Sverige, Norge

+46705679299

ann-louise.gustafsson@filmme.tv

 

Lauri Salovaara, försäljning- och marknadschef

+358405268205

lauri.salovaara@filmme.tv

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs