Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Golfin pääkilpailut vuoteen 2018 saakka Viasatilla ja Viaplayssa

Golfin pääkilpailut vuoteen 2018 saakka Viasatilla ja Viaplayssa

Tiedote.
Julkaistu: 02.12.2014 klo 10:15
Julkaisija: H&K

Viasat Finlandin ja Viaplayn emoyhtiö Modern Times Group on uusinut golfin suurten ammattilaisturnausten televisiointi- ja digitaalisia lähetysoikeuksia vuoden 2018 loppuun saakka kaikkialla Pohjoismaissa. Mikko Ilosen ja muiden Suomen huippupelaajien otteet nähdään jatkossakin televisiosta Viasat Golf-kanavalla sekä Viaplay-palvelussa.

Nyt laaditun sopimuksen myötä Viasat Finlandin Viasat Golf -kanava sekä Viaplay-palvelu esittävät Suomessa yksinoikeudella golfin major-turnauksista British Open Championshipin ja PGA Championshipin. Myös PGA European Tourin, Ryder Cupin, World Golf Championshipin sekä LPGA:n ja Asian Tourin lähetykset jatkuvat Viasatilla ja Viaplayssa yksinoikeudella vuoteen 2018 saakka.

 “Meillä on takana kaikkien aikojen golf-kausi. Ilosen Mikon huippusuoritukset ovat saaneet meidät suomalaiset sekaisin huippu-golfista ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme tarjota nämä urheilukulttuurimme kohokohdat suomalaisille myös jatkossa. Tämä sopimus antaa meille myös  mahdollisuuden kehittää golf-tarjontaamme pitkäjänteisesti niin perinteisen tv:n välityksellä kuin myös uusilla tavoilla, joilla tuomme maailman parhaat golf-kilpailut kotisohville!”, hehkuttaa Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

“Viasat Golf ja Viaplay tarjoavat huippulaadukkaan palvelun golf-yleisölle. Golfin suurkilpailuiden taustatahot ovat iloisia, että nyt pääsemme syventämään yhteistyötä pidennetyllä sopimuskaudella, kommentoi  sopimusta lähetysoikeuksia markkinoivan IMG:n Senior Vice President Kristian Hysén.

Viasat Golf –kanava on saatavilla Viasatin satelliittipaketeissa Viasat Tuplaplatina, Viasat Kulta, Viasat Sport. Kaapeli- ja IPTV-jakelussa sekä DNA:n antenniverkon jakelussa Viasat Golf sisältyy Viasat Kulta ja Viasat Sport –kanavapaketteihin. Kaikki Viasat Golfin lähetykset ovat katsottavissa internetiin kytketyillä laitteilla Viaplay-palvelun kautta.

Liitetiedostot

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä ja Euroopan laajimman jakelupeiton omaavaa Modern Times Group MTG AB -mediakonsernia. Viasatilla on 28 ilmaista tv-kanavaa 11 maassa ja 38 maksullista tv-kanavaa 32 maassa. Viasatin maksullisia kanavia jaellaan Viasatin omilta satelliiteilta 9 maassa sekä televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Viasatin ilmais- ja maksutelevisiokanavia katsoo päivittäin yli 125 miljoonaa ihmistä 33 eri maassa. MTG on Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiö CTC Median pääomistaja (CTC Media – Nasdaq: CTCM).

 

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

 

Modern Times Group on kasvuyritys ja se on tuottanut 13,3 miljardin kruunun myynnin ja 2,1 miljardin kruunun liiketuloksen vuonna 2012. MTG:n A- ja B -osakkeet on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä (MTGA ja MTGB). Viasat viihdyttää ihmisiä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Virossa, Liettuassa, Latviassa, Unkarissa, Tšekeissä, Bulgariassa, Makedoniassa, Ghanassa, Venäjällä, Puolassa, Romaniassa, Valko-Venäjällä, Moldovassa, Georgiassa, Ukrainassa, Kazakstanissa, Kirgisiassa, Uzbekistanissa, Armeniassa, Azerbaidzhanissa, Slovakiassa, Sloveniassa, Serbiassa, Montenegrossa, Kroatiassa, Bosnia ja Hertsegovinassa, Keniassa, Nigeriassa ja Yhdysvalloissa.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs