Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Uudistunut Rosso Tikkurila avautuu 9.6.

HOK-Elanto

Uudistunut Rosso Tikkurila avautuu 9.6.

Tiedote.
Julkaistu: 05.06.2012 klo 11:13
Julkaisija: HOK-Elanto

Tikkurilan Rosso bottega//cucina tarjoaa Italian-herkkuja keittiöstä ja puodista.

HOK-Elanto avaa 9.6. uudistuneen Rosson Tikkurilaan, Vantaalle. Rosso bottega//cucina on italialainen ravintola, joka panostaa mutkattomaan ja helppoon palveluun sekä lapsiperheiden huomiointiin. Ravintolan erikoisuutena on aito elävän tulen pizzauuni.

S-ryhmän perinteisten Rosso-ravintoloiden uudistuksen myötä Suomeen on syntynyt uusi italialainen ravintolaketju, Rosso bottega//cucina. Uutta niissä on muun muassa herkkupuoti ja elävän tulen pizzauuni. Myös uuden Rosso bottega//cucinan palvelukonsepti on erilainen kuin perinteisessä Rossossa, esimerkiksi antipasteja ja jälkiruokia voi itse ostaa herkkupuodista. Yhteistä molemmille Rossoille on kuitenkin rakkaus pizzaan ja iloiseen italialaisuuteen. Myös lapsiperheet ovat Rossoihin aina yhtä tervetulleita, ja uudessa Rossossakin lapsille löytyy oma leikkipaikka.

Rosso bottega//cucinan sydän on aito elävän tulen pizzauuni.  Siinä paistuu aito Rosson pizza, yhtä suurella intohimolla kuin kolmekymmentä vuotta sitten, kun keittiömestarit toivat uuden italialaisen keksinnön Suomen herkkusuiden saataville. Pizza on ollut Rosson ykkösruoka ketjun perustamisesta lähtien, ja on sitä yhä. Pizzan lisäksi Rosson keittiössä valmistetaan myös pastat, lihat, salaatit ja muut herkut.

Rosson puoti on pieni italialainen herkkukauppa. Herkulliset antipastit sopivat pikkunälkään, naposteluun ja alkupalaksi, ja niitä voi ostaa myös mukaan. Puodin antimista voit valita myös jälkiruoat, ja lisäksi mukaan italialaisia maaseudun tuotteita, kuten pastaa, öljyjä ja maustetahnoja. Niillä loihdit Italian keittiöösi kotonakin.

Rosso bottega//cucina -ravintoloita on Tikkurilan lisäksi Porvoossa, Hyvinkäällä ja Järvenpäässä.

Lisätietoja:
 
Tommi Harju
Brand Manager, Rosso bottega//cucina
SOK Ravitsemiskaupan ketjuohjaus
Puh. 010 76 82839
tommi.harju@sok.fi

Riikka Juslenius
Ryhmäpäällikkö
HOK-Elanto, Ravintolatoimiala
Puh. 010 76 60664
riikka.juslenius@sok.fi 

 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs