Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Töölönlahti täyttyy pienistä purjeista 21.8.2011

Töölönlahti täyttyy pienistä purjeista 21.8.2011

Tiedote.
Julkaistu: 20.06.2011 klo 13:16
Julkaisija: Helsingfors Segelsällskap

Optimistijollat valtaavat jälleen Töölönlahden elokuussa. Töölönlahdella 21.8. purjehdittava Linnanmäki Regatta on optimistipurjehtijoiden hyvän tuulen regatta, johon alle 12-vuotiaat aloittelijat tulevat pitämään hauskaa, tapaamaan muita purjehtijoita ja tutustumaan kilpapurjehdukseen. Kilpailuun odotetaan noin 150 purjehtijaa.

Hyvän Tuulen Linnanmäki Regatan tarkoitus on kannustaa lapsia purjehtimaan ja tarjota iloinen kisakokemus. Viime hetken ramppikuumeen varalta paikalla on Helsingfors Segelsällskapin (HSS) junioripurjehtijoita, jotka ovat tarvittaessa mukana jollissa kannustamassa kaikki pikkukipparit lähtöviivan yli. Ensimmäiset kymmenen maaliin ehtinyttä saavat sijoituksen ja kunniakirjan, mutta palkinnot arvotaan kaikkien kilpailijoiden kesken palkintojenjakotilaisuudessa.

Kisatoimisto ja lehdistöpalvelu sijaitsevat Finlandia-talon parkkipaikalla, joka on regattapäivänä varattu optimistijollille. Saapumisilmoittautuminen alkaa kello 8 ja regatta päättyy palkintojenjakotilaisuuteen kello 15 Finlandia-talon Cafe Verandassa. Regatan jälkeen purjehtijat pääsevät Linnanmäelle osallistumismaksuun sisältyvällä isohupi-rannekkeella.

Töölönlahden junioripurjehduskisojen perinteet ulottuvat vuosikymmenten taakse, ja nykyiset optarimummit ja -vaarit muistelevat omia purjehduskisojaan 50-luvun Töölönlahden aalloilla. Helsingfors Segelsällskap (HSS) järjestää Linnanmäki Regatan tänä vuonna kolmatta kertaa.

Linnanmäki Regatan järjestäjä HSS panostaa laadukkaaseen junioritoimintaan eskaripurjehduksesta MM-kisoihin ja on viime vuosina profiloitunut aktiiviseksi kilpapurjehdusseuraksi. Liuskasaaressa kotisatamaansa pitävä HSS järjestää vuosittain purjehduskilpailuja, joista merkittävimmät ovat kansainvälinen Down Town Race kesäkuussa, nuorimmille purjehtijoille suunnattu Linnanmäki Regatta elokuussa, sekä pohjoismainen HSS Youth Match Championship marraskuussa. Lisätietoja seurasta: www.hss-segel.fi.

LISÄTIEDOT

Tapahtuman koordinaattori Jonna Partti 040 551 1311 tai Verna Heikkilä 050 377 1778

linnanmakiregatta@gmail.com

http://www.taskut.fi/linnanmaki-regatta/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs