Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Toimintaurheiluelokuvien uusi taso: ”HEROES BY NATURE”

Red Bull

Toimintaurheiluelokuvien uusi taso: ”HEROES BY NATURE”

Tiedote.
Julkaistu: 12.07.2013 klo 09:42
Julkaisija: Red Bull

Tämän uuden, uljaan leffaelämyksen ansiosta näet ja koet maailman parhaat toiminta- ja seikkailu-urheiluelokuvat suurelta valkokankaalta, tulet osaksi valtavaa sosiaalista yhteisöä ja pääset kontaktiin urheilijoiden ja elokuvantekijöiden kanssa – 5. syyskuuta alkaen...Adrenaliinifriikeille ja leffafaneille on luvassa makeaa mahan täydeltä, kun Red Bull Media House ja Bio Rex Cinemas polkaisevat käyntiin toiminta- ja seikkailu-urheilulle pyhitetyt, HEROES BY NATURE -nimeä kantavat elokuvaillat.

”HEROES BY NATURE” on upouusi, kuukausittain järjestettävä tapahtuma, jossa esitellään eri puolilta maailmaa tulevia elokuvia.

Näissä leffailloissa katsojille tarjoutuu tilaisuus nähdä henkeäsalpaavaa kuvamateriaalia elokuvateatterin suurella valkokankaalla. Lisäksi yleisöllä on mahdollisuus tavata kyseisten elokuvien tähtiä ja tekijöitä – eli sankareita elämysten takana.

Suomessa Heroes by Nature – näytöksiä järjestetään yksinoikeudella Bio Rexin teattereissa Espoon Sellossa, Hämeenlinnan Verkatehtaalla, Porvoossa ja Kajaanissa 5. syyskuuta 2013 alkaen. Suomen lisäksi Heroes by Naturessa mukana olevia maita ovat mm. Saksa,Espanja, Itävalta, Sveitsi ja Romania.

Jokaisessa HEROES BY NATURE -leffaillassa keskitytään eri skeneen – laskettelusta pyöräilyyn ja surffauksesta lumilautailuun – ohjelmassa on niin kokoillan elokuvia kuin lyhytelokuviakin, trailereita, bonusmateriaalia ja paljon muuta. Suurin osa esitettävistä filmeistä on joko maailman- tai Euroopan ensi-iltoja.

Sen lisäksi että elokuvien tekijät tuovat katsojien leuat loksauttavia toimintaurheiluelokuvia leffateattereiden suurille valkokankaille, saapuvat he ja leffoja tähdittävät urheilijat aina yhteen HEROES BY NATURE -elokuvateatteriin kertomaan kokemuksistaan ja vastaamaan katsojien kysymyksiin.

Eikä siinä vielä kaikki! Jotta kaikki halukkaat pääsisivät osallisiksi leffahuumasta, ”HEROES BY NATURE” linkataan satelliitin välityksellä suorana kaikkiin mukana oleviin elokuvateattereihin eri puolilla Eurooppaa. Vaikka katsojat olisivat satojen kilometrien päässä ”päänäyttämönä” toimivasta teatterista, voivat he silti esittää kysymyksiä toimintaurheiluidolilleen.

”'HEROES BY NATURE' vastaa siihen kasvavaan kysyntään, jota tällä hetkellä ilmenee elokuvateattereissa esitettäviä korkealaatuisia toimintaurheiluelokuvia kohtaan, Red Bull Media Housen elokuva- ja kansainvälisen teatterimyynnin johtaja Sophokles Tasioulis sanoo. ”Elokuvateattereista tulee tapahtumapaikkoja, jotka tarjoavat yleisölle täysin erilaisen, mukaansatempaavan elämyksen. Yleiseurooppalaisena, toiminta- ja seikkailu-urheilun eri muodoille ja lajeille omistettuna tapahtumana 'HEROES BY NATURE' myös tarjoaa eri puolilta maailmaa tuleville elokuvantekijöille näkyvän foorumin, jolla esitellä töitään laajemmalle yleisölle.”

" 'HEROES BY NATURE' on loistava esimerkki elokuvateattereiden laajentuvasta tarjonnasta. Tapahtumaluonteinen elokuvateatterissa käynti on kasvanut merkittävästi viime vuosina ja sen laajentuminen toiminta ja seikkailu-urheiluelokuviin täydentää tätä tarjontaa erinomaisesti. Olemme erittäin mielissämme, että pääsemme olemaan ensimmäisinä tuomassa näitä huikeita elokuvia yleisön saataville vaikuttavimmassa muodossaan, elokuvateatterin suurella valkokankaalla," Bio Rex Cinemasin liiketoimintajohtaja Aku Jaakkola kertoo. 'HEROS BY NATURE:n’ luoma uudenlainen konsepti elokuvatapahtumalle on erittäin raikas ja nykypäivän teknologian parhaita puolia hyödyntävä. Vastaavanlaista kehitystä tullaan jatkossa varmasti näkemään erilaisissa tapahtumissa elokuvateatteriympäristössä."

”HEROES BY NATURE” on ainutlaatuinen, yleisöystävällinen tapahtuma, joka rikkoo kielimuureja ja yhdistää yhteisöjä yli rajojen. Se tuo valkokankaalle parhaimmat ja tuoreimmat toimintaurheiluelokuvat sekä saattaa yhteen elokuvien katsojat ja lahjakkaat tekijät.

TULOSSA ELOKUVATEATTEREIHIN YMPÄRI EUROOPPAA…

Vuonna 2013 luvassa on neljä HEROES BY NATURE -tapahtumaa, joista jokainen näytetään suorana myös kaikissa muissa mukana olevissa elokuvateattereissa eri puolilla Eurooppaa. Kiertue starttaa syyskuun 5. päivä Saksan Münsteristä, josta jatketaan 3. lokakuuta Sveitsin Zürichiin ja 7. marraskuuta Itävallan Innsbruckiin. Vuoden viimeinen stoppi on Barcelonassa, Espanjassa, 5. joulukuuta.

Jokaisessa HEROES BY NATURE -illassa on mukana trailereita, live-alustus, illan päänäytös, tähtien ja elokuvantekijöiden kyselytuokio, ennennäkemätöntä materiaalia sekä tietysti roppakaupalla äksöniä.

Suomessa Heroes by Nature – näytöksiä järjestetään yksinoikeudella Bio Rexin teattereissa Espoon Sellossa, Hämeenlinnan Verkatehtaalla, Porvoossa ja Kajaanissa.

5. syyskuuta – Surffaus

HEROES BY NATURE -kiertue käynnistyy Storm Surfers 3D -elokuvan esityksellä. Leffa on uskomaton kertomus hurjapäisistä big-wave -surffaajista, Ross Clarke-Jonesista ja Tom Carrollista, sekä heidän yrityksestään ”ratsastaa” Australian massiivisimmilla hyökyaalloilla. Tämä monia palkintoja voittanut 3D-seikkailu on yksi kaikkien aikojen huimimmista surffausdokkareista, ja se on esitetty Euroopassa vain kerran aiemmin: arvostetuilla San Sebastianin elokuvajuhlilla. Livenä Münsteristä.

3. lokakuuta – Vapaalasku

Sveitsin stopilla leffafaneille tarjoutuu tilaisuus tsekata odotettu dokumenttielokuva ”McConkey”, joka sai ensiesityksenä tänä vuonna Tribecan elokuvajuhlilla New Yorkissa, ja nähdään nyt ensimmäistä kertaa Euroopan puolella. ”McConkey” on sydämellinen elokuva, jossa perehdytään siihen perintöön jonka yksi urheilija jätti lajiensa hyväksi. ”McConkeyssä” tutustutaan myös siihen, millaisen polun tämä mies raivasi saavuttaakseen unelmansa. Lisäksi tapahtumassa nähdään Poor Boyz Productionsin Tracing Skylines -elokuvan Euroopan ensi-iltanäytös. Livenä Zürichistä.

7. marraskuuta – Lumilautailu

Kun ”HEROES BY NATURE” saapuu marraskuussa Innsbruckiin, luvassa on lumilautailua, lumilautailua ja lumilautailua. Illan pitkänä elokuvana nähdään kriitikoiden suitsuttama Craig Kellyn henkilökuva ”Let It Ride”. Yli 15 vuoden mittaan kuvatussa filmissä on onnistuttu taltioimaan Kellyn into, taitavuus ja energia – eli se minkä ansiosta hän nousi todelliseksi legendaksi valitsemansa lajin parissa. Tämän näytännön päättää BURTON Snowboardsin kaudelle 2013/14 tekemän leffan maailman ensiesitys. Uutukainen sisältää aiemmin julkaisematonta kuvamateriaalia. Livenä Innsbruckista.

5. joulukuuta – Freeride-maastopyöräily

Vuoden 2013 viimeisessä HEROES BY NATURE - häppeningissä esitettävä elokuva on ”Where the Trail Ends”, freeride-maastopyöräilyn huippunimiä vilisevä ja eri puolilla maapalloa kuvattu ”kyseiselle lajille omistettu rakkauskirje”. Leffassa seurataan maailman parhaita maastopyöräilijöitä heidän etsiessään ennestään tutkimattomia maastoja. Tuloksena on kuvamateriaalia, joka lukeutuu visuaalisesti kaikkien aikojen huikaisevimman kahdella pyörällä taltioidun matskun joukkoon. Lisäksi ohjelmassa on Red Bull Rampage 2013 -maailman ensi-ilta. Pätkässä nähdään ihka ensimmäiset kuvat tuosta arvostetusta freeride-kisasta sekä kilpailutapahtumat kokonaisuudessaan. ”HEROES BY NATURE” tarjoaakin ensimmäisen tilaisuuden nähdä tätä matskua Euroopassa. Livenä Barcelonasta.

Lisätietoja, kuten lista kaikista mukana olevista elokuvateattereista löytyy osoitteesta:

www.redbullcontentpool.com. Heroes by Nature Facebookissa: www.facebook.com/heroesbynature

YHTEYSTIEDOT:

Anette Latva-Piikkilä
anette.latva-piikkila@fi.redbull.com
040 772 4124

Liitetiedostot

Red Bull Media House on monikanavainen mediayhtiö, jonka fokus on urheilussa, kulttuurissa ja lifestylessa. Red Bull Media House tarjoaa korkealaatuisia mediatuotteita ja mukaansatempaavaa sisältöä medioissa TV:stä mobiiliin, digitaalisiin kanaviin, ääneen ja printtiin, ja puhuttelee sisällöillään globaalia yleisöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs