Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Tivoli Sariola Hämeenlinnassa 11.-12. elokuuta

Pilgrim Oy

Tivoli Sariola Hämeenlinnassa 11.-12. elokuuta

Tiedote.
Julkaistu: 08.08.2012 klo 13:01
Julkaisija: Pilgrim Oy

Tivolihuveja Elomessuilla

Tivoli Sariolan 15 paikkakuntaa kattava kiertue saapuu lauantaina 11.8. Hämeenlinnaan. Perinteikäs tivoli viihdyttää hämeenlinnalaisia ja kauempaakin tulleita Elomessujen yhteydessä 11.-12.8.2012. Tivoli Sariola pystytetään messualueelle ja se on auki molempina päivinä klo 11 - 18.

Tivoli Sariolan 124. kiertue tuo iloisen tunnelman ja koko perheelle suunnatun hauskanpitopaikan kaupunkiin. Kesän 2012 ohjelmaan kuuluu 15 kaupunkia, joissa tivolihuveja ei muutoin ole tarjolla. Kauden uutuuslaitteet sekä lippupaketti kutsuvat tivolivieraat hauskanpitoon koko perheen voimin.

– Kummitusjuna ja Merirosvolaiva ovat haluttuja ja kauan odotettuja klassikoita, jotka palaavat tivoliimme laajentaen jo varsin kattavaa laitevalikoimaa. Uudet laitteet kuvastavat myös uuden perhepaketin teemaa; molemmat laitteet sopivat koko perheelle, kertoo Tivoli Sariolan kehitysjohtaja Ville Sariola.

Suuri Merirosvolaiva on Suomen ainoa pyörillä kulkeva laiva. Se nousee yli 15 metrin korkeuteen keinahduksillaan. Kummitusjuna on yhdessä kuljetusyksikössä kulkeva laite, joka on valmiiksi rakennettuna 20 metriä syvä ja 14 metriä leveä. Kummitusjunassa kuljetaan kahden – kolmen hengen vaunuissa jännittävissä tunnelmissa. Alle 120 cm pitkät lapset pääsevät uusiin laitteisiin aikuisen seurassa. Uutuuksien lisäksi Tivoli Sariolan laitevalikoimassa on yli 20 ajolaitetta.

Panostusta perheiden yhteiseen aikaan

Tivoli Sariola tarjoaa kauden uutuutena perhepaketin, joka sisältää kaksi päiväranneketta, sarjalipun sekä yllätysetuja tivolin muihin palveluihin, kuten onnenpeleihin ja eri myyntipisteisiin.

– Toimintamme päämääränä on panostaa koko perheen yhdessäoloon ja viihtyvyyteen. Hauskanpidon ohella asiakkaiden turvallisuus on meille kunnia-asia, mistä ei tingitä missään olosuhteissa. Hymyt, iloinen mieli ja naurunkiljahdukset ovat osoituksia meille tärkeän tehtävän onnistumisesta.

Ajolaitteiden lisäksi tivolihumun takaavat muun muassa akrobatiaesitykset.

Hämeenlinnan jälkeen tivoli jatkaa Kirkkonummelle 23.-26.8.

Lisätietoja:

Ville Sariola

Kehitysjohtaja

+358 40 509 2949

ville.sariola@tivolisariola.fi

www.tivolisariola.fi

Tivoli Sariola on perheyritys, jonka toiminnassa on mukana kolme eri sukupolvea. Tivoli Sariola tarjoaa hauskoja hetkiä ja ikimuistoisia elämyksiä yli 120 vuoden kokemuksella sellaisilla Suomen paikkakunnilla, missä tivolihuveja ei normaalisti ole. Vuonna 2012 kiertueemme kattaa 15 paikkakuntaa ja työllistää kesän aikana 45–50 henkilöä. Tarkempi kiertueaikataulu osoitteessa www.tivolisariola.fi.

Liitetiedostot

 


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs