Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Supermessut kokoavat neljä suosittua tapahtumaa saman katon alle

Tampereen Messut

Supermessut kokoavat neljä suosittua tapahtumaa saman katon alle

Tiedote.
Julkaistu: 17.06.2013 klo 14:29
Julkaisija: Tampereen Messut

KEVÄINEN SUURMESSUTAPAHTUMA TAMPEREELLA HUHTIKUUSSA 2014

Supermessut kokoavat jälleen neljä suosittua tapahtumaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Perjantaista sunnuntaihin 11.–13. huhtikuuta 2014 järjestettävät Puutarha-messut, Kotimaan Matkailumessut, Tampereen Viinimessut sekä Tampereen Kirjamessut kokoavat yhteen tuhansia messuvieraita ja satoja näytteilleasettajia. Edellisen kerran vuonna 2012 järjestetyt Supermessut houkuttelivat Tampereelle 25 805 messuvierasta ja 530 näytteilleasettajaa.

– Kokoamalla kevään suositut messutapahtumat saman katon alle voimme tarjota kävijöille runsaasti tietoa, ideoita ja virikkeitä koko viikonvaihteeksi. Messuvieraat pääsevät tutustumaan samalla pääsylipulla kaikkiin neljään tapahtumaan. Supermessujen poikkeuksellisen laaja aihepiiri viinistä kirjoihin, puutarhaan ja kotimaan matkailuun takaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen erityisen inspiroivan ja viihtyisän messutapahtuman, kertoo projektipäällikkö Mervi Oksanen Tampereen Messut Oy:stä.


Puutarha-messuilta kipinää pihoille, parvekkeille ja puutarhaan

Valtakunnallinen puutarha-alan ja piharakentamisen messutapahtuma avaa kevätsesongin loistoonsa. Messuilta voi ammentaa inspiraatiota istutuksista, pienviljelystä ja uusimmista työvälineistä niin mökkipihoille kuin kaupunkiparvekkeillekin. Näytteilleasettajien tuotteet, neuvot ja työnäytteet takaavat messukävijälle kekseliäitä ratkaisuja ja vinkkejä hyötykasvien käytöstä pienen pation somistamiseen.


Kotimaan Matkailumessut luotsaavat kotimaamme kiehtovimpiin kohteisiin

Onpa kompassin suuntana sitten erämaiden metsäiset maisemat tai kulttuuripitoinen kaupunkikohde, varustavat Kotimaan Matkailumessut matkalle lähtijän tuoreella tiedolla ja virikkeillä. Kotimaan Matkailumessuilla on esillä moni-ilmeisen kotimaamme kaupunkien ja maaseutujen runsas matkailutarjonta. Eri matkatoimistot ja matkanjärjestäjät jakavat messuilla neuvoja nähtävyyksien, ajanvietteen, matkustus- ja majoitusvaihtoehtojen löytämiseksi.


Viinimessut kutsuvat makumatkalle – Kirjamessuilla sukelletaan kansien taakse

Viiniharrastus ja kiinnostus viinejä ja ruokaa kohtaan on kasvanut kovaa vauhtia Suomessa. Viinit ovat löytäneet tiensä niin suomalaiskotien juhlapöytiin kuin arjen rentoutumishetkiinkin. Viiniharrastamisen erikoistapahtuma Tampereen Viinimessut tarjoaa kävijöille viinitietoutta ja -kulttuuria pintaa syvemmältä. Osastot ja oheisohjelma esittelevät uutuusviinien lisäksi tietoa viinien valinnasta ja säilytyksestä, valmistuksesta, välineistä ja tarjoilusta maistajaisia unohtamatta.

Mikä olisikaan sopivampi kumppani hyvälle viinille kuin mukaansa tempaava kirja. Tampereen Kirjamessut tarjoavat kirjallisuuden ystäville lukemattomia mahdollisuuksia perehtyä tuoreeseen kirjatarjontaan ja jakaa lukuelämyksiä muiden kirjatoukkien kanssa. Messuilla sukelletaan fiktioon ja faktaan paneutuen ajankohtaisiin teemoihin, juonikuvioihin ja taustatarinoihin.


Puutarha-messut, Kotimaan Matkailumessut, Tampereen Kirjamessut ja Tampereen Viinimessut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 11.–13.4.2014.

Mediamateriaalit: Linkki Puutarha-messujen, Kotimaan Matkailumessujen, Tampereen Kirjamessujen ja Tampereen Viinimessujen kuvapankkiin ja Supermessujen lehdistötiedotteeseen löytyy tapahtuman mediasivuilta osoitteesta www.supermessut.fi (Media).

LISÄTIEDOT: www.supermessut.fi, www.tampereenmessut.fi

Mervi Oksanen, projektipäällikkö, p. 0400 760 877,
mervi.oksanen(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
Eeva Suutari-Saatsi, viestintäassistentti, p. 0400 914 877,
eeva.suutari-saatsi(a)tampereenmessut.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs