Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Suomen Agilityliitto järjestää kesäleirin Kuopiossa

Suomen Agilityliitto ry

Suomen Agilityliitto järjestää kesäleirin Kuopiossa

Tiedote.
Julkaistu: 13.04.2011 klo 18:16
Julkaisija: Suomen Agilityliitto ry

Suomen Agilityliitto (SAGI) järjestää perinteisen agilityn kesäleirin tänä vuonna Kuopiossa 1.-3.7.2011. Leirin teema on koiran ja ohjaajan liikkuminen ja vauhti. Leirillä paneudutaan myös koiran motivointiin, palkkaukseen ja viretilan hallintaan.

Suomalainen agility on maailman kärkitasoa, ja leirin kouluttajina nähdään kovia suomalaisia agilityurheilijoita ja -tuomareita. Esimerkiksi moninkertainen agilitymaajoukkueen jäsen, SM-, PM- ja MM-mitalisti Juha Orenius sekä nelinkertainen maajoukkue-edustaja Anna Ström vetävät leiriviikonlopun agilitykoulutuksia. Agilityharjoittelun lisäksi leirillä voi osallistua radanlukutaitokoulutukseen sekä koiran motivointiklinikalle.

Kesäleiri on osa SAGIn harrastus- ja junioritoimintaa, ja se on tarkoitettu kaikenkäisille ja tasoisille agilityharrastajille. Junioriharrastajille on varattu leiriltä 25 paikan kiintiö, ja paragilityharrastajille 3 paikan kiintiö. Treenipaikka on Hukka-Halli.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu SAGIn verkkosivujen kautta. Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 15.4.2011 klo 21.

Lisätietoja

Leiri-info Suomen Agilityliiton verkkosivuilla
Kati Kollanen, viestinta@agilityliitto, 045 114 9391.

www.agilityliitto.fi
www.facebook.com/Agilityliitto

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ihmisille. Suomessa agilityn parissa liikkuu yli 10 000 ja maailmanlaajuisesti yli 100 000 harrastajaa. Suomen Agilityliitto SAGI on suomalaisten agilityä harrastavien yhdistysten muodostama liitto. Liiton pääasiallisena tarkoituksena on edistää ja kehittää agilityurheilua, -liikuntaa ja -harrastetoimintaa tavoitteenaan ihmisten fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kehittäminen. Liiton perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä tasa-arvon edistäminen. Toiminnan perustana on koirien fyysinen ja psyykkinen terveys, niiden yhteiskuntakelpoisuuden lisääminen ja hyvä kohtelu. SAGI on Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry:n jäsen ja Suomen Liikunta ja Urheilu (SLU) ry:n tukijäsen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs