Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Sokos Hotel Caribia ja Kuntoutuskeskus Petrea kuntouttavat työikäisiä

SOK

Sokos Hotel Caribia ja Kuntoutuskeskus Petrea kuntouttavat työikäisiä

Tiedote.
Julkaistu: 26.03.2012 klo 11:00
Julkaisija: SOK

Turkulaiset Sokos Hotel Caribia ja Kuntoutuskeskus Petrea aloittavat yhteistyön, jonka tarkoituksena on tarjota kuntoutuspalveluja julkisen ja yksityisen sektorin kuntoutusasiakkaille, S-ryhmän asiakasomistajille sekä työhyvinvointipalveluja S-ryhmän henkilöstölle.

Sokotel Oy ja Petrea Säätiö allekirjoittavat yhteistyön aiesopimuksen perjantaina 23.3.2012. Yhteistyön myötä Petrea keskittyy tuottamaan kuntoutuspalveluja Sokos Hotel Caribiaan perustettavassa uudessa toimipisteessä ja Sokos Hotel Caribia tarjoaa kuntoutusasiakkaille majoitus- ja ravitsemuspalvelut.

Hyvinvointipalveluja asiakasomistajille

Yhteistyökumppanit aikovat kehittää terveysvaikutteisia vapaa-aikaan ja hyvinvointiin liittyviä palvelukonsepteja, joita tarjotaan muun muassa S-ryhmän asiakasomistajille.

– Yhteistyön avulla Petrea pystyy entistä paremmin palvelemaan kuntoutusasiakkaitaan ja siten omalta osaltaan myös tukemaan yhteiskunnallisia tavoitteita työikäisten työkyvyn säilymiseksi entistä pidempään, toteaa Petrea Säätiön toimitusjohtaja Päivi Dahl.

Yhteistyöstä hyötyvät myös S-ryhmän työntekijät, sillä Petrean osaamista on tarkoitus hyödyntää myös s-ryhmäläisten työhyvinvointia tukevissa palveluissa.

– Alkamassa on uusi merkittävä yhteistyö, jonka kautta Sokos Hotel Caribia saa majoitusvuorokausia ja ravintolamyyntiä ja Petrea lisäkapasiteettia kuntoutustoimintaansa, Sokos Hotel Caribian hotellinjohtaja Lorentz Salo kertoo.

Lisätietoa yhteistyöstä:
Kuntoutuskeskus Petrea
toimitusjohtaja Päivi Dahl
050 300 9547
www.petrea.fi

Sokos Hotel Caribia
Hotellinjohtaja Lorentz Salo
0400 561 816
www.sokoshotels.fi

Kuntoutuskeskus Petrea
- Valtakunnallinen kuntoutuskeskus, joka tuottaa työikäisille ammatillisen kuntoutuksen ja lääkinnällisen kuntoutuksen palveluita.
- Petrea kohtaa vuosittain noin 3 000 kuntoutujaa. Työntekijöitä on noin 120.
- Nykyinen Petrea sai alkunsa vuonna 1972 Kansaneläkelaitoksen kuntoutustutkimuskeskuksena (KKT). Vuodesta 2007 lähtien toimintaa on ylläpitänyt itsenäinen Petrea Säätiö.
- Perinteidensä mukaisesti Petrea on aktiivisesti mukana kuntoutukseen liittyvässä tutkimus- ja kehittämistoiminnassa.

Sokos Hotels/ Sokos Hotel Caribia
- Sokos Hotels -ketju on Suomen laajin hotelliketju. Ketjuun kuuluu 51 hotellia Suomessa , Tallinnassa ja Pietarissa. Suomessa Sokos Hotelleja on 30 paikkakunnalla.
- Sokos Hotels -ketju on osa S-ryhmän liiketoimintaa.
- Sokos Hotel Caribiassa on yhteensä 175 huonetta. Majoituspalvelujen lisäksi hotellissa on karibialaiseen henkeen toteutettu kylpylä sekä monipuoliset ravintolat.
- Sokos Hotel Caribiassa toimii jo Paavo Nurmi -keskus sekä Sport Science Lab, joiden kanssa yhteistyö jatkuu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs