Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Pikkupurjehtijoiden juhlaa Töölönlahdella sunnuntaina

Pikkupurjehtijoiden juhlaa Töölönlahdella sunnuntaina

Tiedote.
Julkaistu: 16.08.2012 klo 12:25
Julkaisija: Linnanmäki Regatta

Pienet purjeet paukkuvat Töölönlahdella sunnuntaina 19.8., kun alle 12-vuotiaat kilpapurjehtijat mittelevät merimiestaidoistaan Hyvän Tuulen Linnanmäki Regatassa. Kilpailuun odotetaan lähes sataa optimistijollapurjehtijaa kymmenistä seuroista eri puolilta Suomea.

Hyvän Tuulen Linnanmäki Regatan idea on tarjota hauska ensimmäinen kisakokemus lapsille ja kannustaa perheen pienimpiä purjehduksen pariin. Monelle regatta onkin ensimmäinen oikea kilpailu, ja jännittäviä tilanteita riittää pikkukipparien navigoidessa radalla.

Regattapäivä käynnistyy kipparikokouksessa kello 10.15, minkä jälkeen kipparit lähtevät vesille puhallinorkesterin saattelemina. Lähtöjä purjehditaan päivän aikana kaksi. Ensimmäinen lähtöpaukku ammutaan arviolta kello 11 ja toinen lähtö purjehditaan heti ensimmäisen jälkeen, kun kaikki purjehtijat ovat ehtineet takaisin lähtöalueelle.

Palkinnot jakaa noin klo 14 - 15 hopeamitalisti Tuuli Petäjä. Tuuli, samoin kuin yli puolet Suomen olympiajoukkueen muista purjehtijoista, on itsekin aikanaan aloitellut uraansa Töölönlahden optarikisassa. Rannalla on paikalla kokeneita junioripurjehtijoita kertomassa kilpapurjehduksesta harrastuksena, ja lapsilla on myös mahdollisuus kokeilla purjehduksen huumaa vanhempien juniorien kipparoimilla kevytveneillä.

Kisatoimisto ja lehdistöpalvelu sijaitsevat Finlandia-talon parkkipaikalla. Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan ja kuvaamaan purjehdusta järjestäjien huoltoveneissä. Toivomme, että vesille tulemisesta sovittaisiin mahdollisuuksien mukaan etukäteen käytännön järjestelyjen helpottamiseksi.

Helsingfors Segelsällskap (HSS) järjestää Linnanmäki Regatan tänä vuonna neljättä kertaa ja jatkaa näin vuosikymmenten takaista Töölönlahden purjehduskisaperinnettä. Lisätietoja seurasta: www.hss-segel.fi.

LISÄTIEDOT

Kimmo Lång 0400 829 310

linnanmakiregatta@gmail.com

KUVAT: Perinteinen Linnanmäki Regatta täyttää jälleen Töölönlahden

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs