Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Oulun Kärpät Terveystalon yhteistyökumppaniksi

Terveystalo

Oulun Kärpät Terveystalon yhteistyökumppaniksi

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2012 klo 15:28
Julkaisija: Terveystalo

Terveystalo ja Oulun Kärppien jääkiekkojoukkue ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen seuran terveydenhoidosta, urheilutapaturmien hoidosta ja markkinointiyhteistyöstä. Sopimus koskee seuran edustusjoukkuetta sekä A-junioreita. Myös seuran työsuhteisen henkilöstön työterveyshuollon hoitaa Terveystalo.

Oulun Kärpät on vuonna 1946 perustettu suomalainen jääkiekkoseura. Oulun seudulla pelaajat käyttävät Terveystalo Oulun Albertinkatu 16:ssa sijaitsevia palveluita. Terveystalo Oulun tiloissa toimivat mm. Terveystalo Injuria ja tapaturmaklinikka sekä sairaalapalvelut. Yksikössä on mahdollisuus erikoislääkäripalveluihin, kuvantamiseen sekä laboratoriopalveluihin ja leikkauksiin. Myös hiljattain loukkaantuneen keskushyökkääjä Jari Viuhkolan ranne leikataan Oulun Terveystalossa.

Lähes jokaisesta Kärppien vieraspelikaupungista löytyy Terveystalon toimipiste ja pelimatkoilla tapahtuneissa vammoissa ja sairaustapauksissa Kärppien pelaajat voivat tukeutua mihin tahansa niistä. Terveystalon toimipisteitä on eri puolilla Suomea noin 150. Valtakunnallisen Terveystalo Sport-asiantuntijaverkoston avulla Terveystalo tarjoaakin urheilijoille ja liikkujille urheilijan tarvitsemat kokonaisvaltaiset terveyspalvelut. Palveluketju tarjoaa asiakkaalle vaivattoman hoitokokonaisuuden ja tähtää nopeaan paranemiseen. Yhteistyön avulla pelaajat pääsevät tarvittaessa normaalia nopeammin lääkärin vastaanotolle.

Kärppien edustusjoukkueen joukkuelääkäreinä toimivat Terveystalon huippuosaajat Jukka Tikanto, Petri Koivunen ja Martti Lakovaara. Lääkärit pitävät vastaanottoa Terveystalossa ja vastaanottoajat ovat myös muiden kuin edustusjoukkueiden pelaajien varattavissa.

- Kärppien lääkärinä kokemusta on kertynyt hyvin erilaisista urheiluun ja liikuntaan liittyvistä vammoista. Jääkiekkoilijoilla tyyppillisiä vammoja ovat pää- ja rannevammat, mutta pyrimme ennaltaehkäisemään vammat ennen niiden syntymistä, toteaa ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Martti Lakovaara

- Kaikki edustusurheilijat käyvät läpi urheilijan terveystarkastuksen. Sen avulla vähennetään riskejä sairastumisista. Se on erinomainen palvelu myös nuorelle urheilijalle ja tavalliselle liikkujalle, hän jatkaa.

- Terveystalo Oulu on ylpeä päästessään tekemään yhteistyötä Oulun seudun näkyvimmän seuran, Kärppien kanssa, sanoo Pohjois-Suomen kaupallinen johtaja Sauli Ohukainen.

- Yhteistyö seuran kanssa voi olla hyvin moninaista. Paitsi että huolehdimme pelaajien akuuteista vammautumisista, järjestämme myös esimerkiksi tiedotustilaisuuksia ja koulutuksia pelaajille ja sidosryhmille, jos niihin tulee tarvetta.

- Kärppien pelaajat ansaitsevat parasta saatavilla olevaa terveydenhoitoa nopealla aikataululla, toteaa Oulun Kärppien toimitusjohtaja Juha Junno.

- Terveystalo vastaa näihin tarpeisiin. Olemme saaneet oman hoitopolun Terveystaloon ja kumppanuus on alkanut erittäin hyvin. Terveystalon lääkärit ovat läsnä peleissä ja harjoituksissa ja pääsemme hoitoon tarvittaessa nopeasti. 

Terveystalo teetti vuoden 2012 alussa Urheiluterveys 2012 -tutkimuksen yhteistyössä Suomen Liikunta ja Urheilun kanssa. Tutkimuksen mukaan Terveystalo SPORT on huippu-urheilijoiden mielestä Suomen laadukkain terveydenhuollon palveluiden tuottaja Suomessa. 

− Terveystalo tarjoaa urheiluterveyttä huipuista harrastajiin. Toimimme tiiviissä yhteistyössä useiden urheiluseurojen kanssa ja tunnemme urheilussa syntyvät vammat ja vaivat sekä niiden erityispiirteet. Kaikki palvelut, kuten tapaturmapäivystys, lääkäripalvelut, laboratorio- ja kuvantamispalvelut sekä leikkaukset ja kuntoutus, kuuluvat hoitoketjuumme, kertoo Sport-palveluista vastaava Terveystalon johtaja Marco Hautalahti.

Lisätietoja:

Terveystalo, johtaja Marco Hautalahti, puh. 050 560 3850, marco.hautalahti@terveystalo.com
Oulun Kärpät ry, toiminnanjohtaja Juha Junno puh. 040 521 9546, juha.junno@oulunkarpat.fi

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2011 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 118 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs