Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » OlutHuoneiden kesäkuun hanaolut: Sünner Kölsch 4,8 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden kesäkuun hanaolut: Sünner Kölsch 4,8 %

Tiedote.
Julkaistu: 28.05.2013 klo 01:15
Julkaisija: HOK-Elanto

HOK-Elannon OlutHuoneissa nautitaan kesäkuun hanaoluena perinteikkään saksalaispanimon vaaleaa, suutuntumaltaan pehmeää ja maultaan raikasta kölschiä.

Saksalainen kölsch-oluttyyli nousi oluen ystävien suosioon Suomessa viime kesän kuluessa. HOK-Elannon OlutHuoneet tuovat taas kesän koittaessa tarjolle laadukkaan kölschin kesäkuun kuukauden hanaoluenaan. Olut on kölsch-tyylille uskollisesti oljenkeltaisen värinen ja vaahdoltaan kermainen. Aromit ovat makean viljaisia ja maku keksimäisen maltainen sekä hennon hedelmäinen. Makua ryhdistää pehmeän sitruunainen humalointi. Kokonaisuus on kölniläisiä oluenpanemisen perinteitä kunnioittavasti suutuntumaltaan pehmeä ja luonteeltaan raikas.

Sünner Kölsch on Suomessa vielä melko tuntemattoman, mutta jo vuodesta 1830 toimineen Sünner-panimon tuote. Se on valmistettu vuodelta 1516 peräisin olevaa oluen puhtauslakia noudattaen. Siihen on käytetty paikallisesti tuotettuja maltaita sekä maineikasta Hallertaun humalaa. Oluen valmistuksessa käytetty laadukas vesi on pumpattu panimon omasta kaivosta.

Sünner Kölsch on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa kesäkuun ajan 0,5 litran tuopeissa asiakasomistajahintaan 7,20 €. Hinta ilman S-Etukorttia on 7,90 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Hostina, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Milenka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs