Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » OlutHuoneiden huhti-kesäkuun pienpanimo-olut: Plevnan Amarillo Weizen 5,0 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden huhti-kesäkuun pienpanimo-olut: Plevnan Amarillo Weizen 5,0 %

Tiedote.
Julkaistu: 28.03.2013 klo 02:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Huhti-kesäkuussa OlutHuoneissa nautiskellaan suomalaisena pienpanimohanaoluena laatuoluistaan tunnetun tamperelaisen Plevnan Amarillo Weizenia; raikasta, alkukesällä janoisille hyvin maittavaa vehnäolutta.

Olut on valmistettu alun perin mittatilaustyönä Helsingin Puotilan kaupunginosassa sijaitsevan Olutravintola Pikkulinnun valikoimiin.  Plevnan Amarillo Weizen on kuitenkin osoittautunut hyvin suosituksi juotavaksi ja se on kasvattanut itselleen hienoisen klassikon maineen. Niinpä sitä on nyt päätetty tuoda laajemmin tarjolle pääkaupunkiseudulla.

Oluen pohjana toimii Plevnan baijerilaistyylinen vehnäolut, mutta täysin omanlaisekseen oluen viimeistelee amerikkalaisella Amarillo-humalalla tehty kuivahumalointi. Tässä kevään ja alkukesän tulevassa suosikkijuomassa yhdistyvät upealla tavalla saksalaisen vehnäoluen makean banaaniset ja mausteisen neilikkaiset aromit amerikkalaisen Amarillo-humalan kukkaiseen ja sitruunaisen appelsiiniseen raikkauteen.

Plevnan Amarillo Weizen on tarjolla OlutHuoneissa vuoden 2013 huhtikuun alusta kesäkuun loppuun 0,5 litran tuopeissa kaikissa OlutHuoneissa hintaan 7,50 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Hostina, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Milenka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs