Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » OLL:n ylimääräinen liittokokous pidetty - talviuniversiadien hakuprosessi saa jatkua

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

OLL:n ylimääräinen liittokokous pidetty - talviuniversiadien hakuprosessi saa jatkua

Tiedote.
Julkaistu: 04.10.2013 klo 14:04
Julkaisija: Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

Opiskelijoiden Liikuntaliitto piti ylimääräisen liittokokouksensa 4.10. Helsingissä. Kokouksen aiheena oli talviuniversiadien hiihtolajien hakeminen Lahteen vuodelle 2015. Liittokokous päätti jatkaa hakuprosessia aktiivisen keskustelun jälkeen äänin 63-54. Lisäksi yksi ääni hylättiin.

Liittokokouksessa universiadihanketta esitteli OLL:n opiskelijahuippu-urheilun koordinaattori Jukka Tirri. Lisäksi asiantuntijapuheenvuoron piti opetus- ja kulttuuriministeriön ylitarkastaja Hannu Tolonen. Kokouksen puheenjohtajana toimi Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n toiminnanjohtaja Simo Pöyhönen.

"Kiitän vilkkaasta, hyvätasoisesta ja asiassa pysyvästä keskustelusta", Pöyhönen kommentoi liittokokoustunnelmaa.

OLL:n puheenjohtaja Teemu Myllärinen kiitteli ylimääräiseen liittokokoukseen kerääntyneitä opiskelijaedustajia.

"Projekti on tullut käsiimme yllättäen ja asiaa on valmisteltu kiireellisenä ja suuren paineen alla. Mielestäni pystyimme tarjoamaan kaiken mahdollisen olemassa olleen tiedon päätöksenteon tueksi, ja kiitän siksi liittokokousta nyt tehdystä päätöksestä. Seuraava maaliviiva on OLL:n sääntömääräinen liittokokous marraskuussa", kertasi Myllärinen katse jo tulevassa.

Opiskelijoiden Liikuntaliiton sääntömääräinen liittokokous pidetään 14.-15.11. Vierumäellä.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) on 1924 perustettu valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OLL edustaa kaikkia Suomen korkeakouluopiskelijoita. OLL vaikuttaa, palvelee, kouluttaa, tutkii ja toimii niin kansallisilla kuin kansainvälisilläkin kentillä opiskelijaliikunnan puolesta.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto
Lapinrinne 2
00180 Helsinki

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs