Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Luustoyhdistys Joensuuhun

Suomen Luustoliitto

Luustoyhdistys Joensuuhun

Tiedote.
Julkaistu: 22.05.2012 klo 09:20
Julkaisija: Suomen Luustoliitto

Luusto on elävää kudosta, josta täytyy pitää huolta koko eliniän ajan. Luusto uudistuu kaiken aikaa, reilussa 10 vuodessa koko ihmisen luusolukko on uusiutunut. Luusto tarvitsee uusiutuakseen kalsiumia, D-vitamiinia ja proteiinia sekä liikuntaa.

400 000 suomalaista sairastaa luuston pitkäaikaissairautta osteoporoosia. Saman verran sairastaa sen esivaihetta osteopeniaa. Omaa luustosairauttaan voi hoitaa itse. Hoitoon tarvitaan pitkäaikaista sitoutumista. Lisäksi omahoitoon tarvitaan tietoa ja tukea sekä omahoidon mahdollisuuksia vaikkapa oman liikuntaryhmän muodossa. Näitä voi saada oman luustoyhdistyksen kautta. 

Pohjois-Karjalaan perustetaan oma luustoyhdistys. Perustava kokous on keskiviikkona 23. toukokuuta klo 17.00 Joensuun kaupunginkirjastossa (Koskikatu 25), 2. kerroksen kokoushuoneessa numero 1. Paikalla kokouksen vetäjänä toimii Suomen Osteoporoosiliiton toiminnanjohtaja Ansa Holm Helsingistä. Tervetuloa mukaan uuden yhdistyksen toimintaan: pidetään luustostamme hyvää huolta!

Suomen Osteoporoosiliitto on valtakunnallinen kansanterveys-, potilas- ja liikuntajärjestö, jonka tarkoituksena on osteoporoosin ja osteoporoottisten luunmurtumien ehkäiseminen, luuston terveyden ja terveellisten elintapojen sekä osteoporoosia sairastavien tutkimuksen, hoidon ja kuntoutuksen edistäminen. Suomen Osteoporoosiliitto on perustettu 24.4.2004.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs