Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » KUTSU: Red Bull Kart Fight Media Tour 13.5.2013 Helsinki

Red Bull

KUTSU: Red Bull Kart Fight Media Tour 13.5.2013 Helsinki

Kutsu.
Julkaistu: 06.05.2013 klo 11:29
Julkaisija: Red Bull


Keväinen tervehdys hyvä median edustaja,

Meillä on ilo ja kunnia kutsua Sinut maanantaina 13.5.2013 Helsingin Käpylän Kart In Clubille tutustumaan kartingin ihmeelliseen maailmaan ja kuulemaan Red Bull Kart Fight tapahtumasta, joka nähdään Suomessa nyt ensimmäistä kertaa.

Tule ottamaan varaslähtö kesän kartingkauteen!

Tarjoamme sinulle myös ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla tätä vauhdikasta lajia ja päästä kilpailemaan kollegoitasi vastaan moottoriurheilun ammattilaisten johdolla.

Red Bull Kart Fight Media Tour käydään kolmella eri paikkakunnalla (Helsinki, Turku, Jyväskylä), joista jokaisen Tourin kaksi nopeinta median edustajaa lunastaa paikkansa Red Bull Kart Fight Suomen finaalin mediakilpailuun!

Oletko tarpeeksi nopea?

Olemme kutsuneet paikalle moottoriurheilusta tuttuja kasvoja antamaan oman katsauksen lajista sekä antamaan sinulle henkilökohtaisia neuvoja parhaan ajosuorituksen saavuttamiseksi.

PAIKALLA:

Marcus Grönholm: Rallin maailmanmestari 2000 ja 2002

Joonas Lappalainen: Vuoden 2012 Karting -kuljettaja

Mika Heinonen: Karting lajipäällikkö, AKK Motorsport Ry

Anette Latva-Piikkilä: Red Bull Finland, viestintäpäällikkö


Ole hyvä ja katso mediakutsu liitteestä ohjeineen.

Älä missaa tätä äksöniä!


kartingterveisin,
Anette Latva-Piikkilä

anette.latva-piikkila@fi.redbull.com
040 772 4124Liitetiedostot

MIKÄ ON RED BULL KART FIGHT?

Red Bull Kart Fight on tarkoitettu amatöörikuskeille, ja se on sen itsetarkoitus. Kisa on karting-harrastajalle se kaikkein mahtavin haaste – ja luotu erityisesti niitä varten, jotka ovat intohimoisia ajamaan kartingia amatööritasolla ja halajavat päästä mittelemään taitojaan muiden maiden parhaita harrastelijakuskeja vastaan. Vaikka Kart Fight -kisa ei ole ponnahduslauta Red Bull -moottoriurheilijan uralle, on se amatööritason kartingissa lajin kovin juttu.

Osallistua voivat kaikki yli 15-vuotiaat, vähintään 150 cm pitkät kuskit. Jokaisella on mahdollisuus olla Suomen paras ”kart fighter” ja sitä kautta päästä edustamaan Suomen värejä maailman finaalissa. Red Bull Kart Fight tarjoaa jokaiselle pohjoisesta etelään ja idästä länteen ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan kokemuksen.

www.redbull.fi/kartfight

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs