Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Helsingissä toimiva Professori Nordströmin Plastiikkakirurginen Sairaala osaksi Pihlajalinna-konsernia

Pihlajalinna-konserni

Helsingissä toimiva Professori Nordströmin Plastiikkakirurginen Sairaala osaksi Pihlajalinna-konsernia

Tiedote.
Julkaistu: 21.12.2012 klo 13:15
Julkaisija: Pihlajalinna-konserni

Pihlajalinna Oy ja Professori Rolf Nordström ovat sopineet Professori Nordströmin Plastiikkakirurgisen Sairaalan siirtymisestä Pihlajalinna-konserniin. Toimitusjohtaja ja pääomistaja, Rolf Nordström, on sopinut myyvänsä koko lääketieteellisen liiketoimintansa Pihlajalinnalle.

 

Helsingin Annankadun tiloissa jo vuodesta 1976 toiminut Professori Nordströmin Plastiikkakirurgisen Sairaalan palveluksessa on noin 20 henkilöä. Sairaalan kokonaismyynti oli vuonna 2011 yli 2 miljoonaa euroa.

 Professori Rolf Nordströmin johtama plastiikkakirurginen sairaala on etenkin esteettisessä plastiikkakirurgiassa ja erityisesti hiustensiirtoleikkauksissa kehittynyt oman alansa edelläkävijäksi maailmassa ja on kansainvälinen opetussairaala.  

 - Suomen johtavan, kotimaisessa omistuksessa olevan Pihlajalinna- konsernin terveyspalveluiden vahva osaaminen ja edelläkävijyys kuntasektorille tarjottavien terveyspalveluiden osalta yhdistettynä Rolf Nordströmin vahvuuksiin yksityiselle sektorille tarjottavissa terveyspalveluissa mahdollistaa palveluidemme kehittämisen edelleen. Sairaalan ammattitaitoisen henkilöstön toivotamme lämpimästi tervetulleiksi Pihlajalinna-konserniin. Yhdessä meillä on mahdollisuus rakentaa entistä laadukkaampia ja tehokkaampia terveydenhuollon palveluita suomalaisille yksityishenkilöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille ja kuntasektorille, kertoo Pihlajalinnan toimitusjohtaja Mikko Wirén.

- Pihlajalinna on nopeasti kehittynyt, osaava ja vahvasti laatuun panostava yritys, jolla on resursseja kehittää plastiikkakirurgisen sairaalan palveluja edelleen ja tarjota sekä henkilöstölle että ammatinharjoittajille monipuolisia mahdollisuuksia. Sairaalan asiakkaiden ja henkilökunnan kannalta Pihlajalinna on ostajana paras mahdollinen taho, kommentoi toimitusjohtaja, professori Rolf Nordström.

 Rolf Nordströmin plastiikkakirurginen sairaala jatkaa kaupan toteuduttua toimintaansa entisissä tiloissaan ja omana yhtiönään. Kaupalla ei ole vaikutusta henkilökunnan asemaan. Professori Rolf Nordström jatkaa plastiikkakirurgisen sairaalan leikkaavana lääkärinä.

 Pihlajalinnan voimakas kasvustrategia ja aseman vahvistaminen pääkaupunkiseudulla sai vahvan alun marraskuisen Dextra -yrityskaupan myötä. Laatupalkittu, erityisesti päivystyksestään, Urheilu- ja tapaturmaklinikastaan ja päiväkirurgisesta sairaalastaan tunnettu, Lääkärikeskus Dextra siirtyi tuolloin osaksi Pihlajalinna-konsernia. Dextra ja Professori Nordströmin Plastiikkakirurginen Sairaala vahvistavat Pihlajalinna-konsernin sairaalapalveluita entisestään Suomen suurimmilla yksityisen terveydenhuoltopalveluiden markkinoilla.    

Lisätietoja:
Pihlajalinna, toimitusjohtaja Mikko Wirén, p. 050 322 0927
Professori Nordströmin Plastiikkakirurginen Sairaala, toimitusjohtaja Rolf Nordström, p. 050 2468

 Pihlajalinna on yksi Suomen suurimmista yksityisen terveydenhuollon palvelujen tarjoajista. Pihlajalinna on perustettu vuonna 2001, ja sen omistajina ovat yhtiön henkilökunta sekä Sentica Partners Oy:n hallinnoima suomalainen rahasto. Toimintansa alussa Pihlajalinna tuotti ostolääkäripalveluja kunnille, ja vuodesta 2005 lähtien yhtiö on tarjonnut myös kokonaisvaltaisia yleis- ja erikoislääkäripalveluja seitsemällä lääkäriasemallaan Pirkanmaalla sekä Tampereen keskustassa toimivassa yksityissairaalassa. Pihlajalinnan liikevaihtoarvio vuodelle 2013 on noin 115 miljoonaa euroa, ja yhtiöön kuuluu yli 1400 terveydenhuollon ammattilaista. Lisäinformaatio: www.pihlajalinna.fi ja www.nordstromhospital.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs