Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Helkaman kevään uutuudet

Helkaman kevään uutuudet

Tiedote.
Julkaistu: 30.03.2011 klo 13:30
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Helkama Velox Oy tuo keväällä markkinoille useita kokonaan uusia polkupyörämalleja. Mallien uusi runkoinnovaatio helpottaa pyörällä pysähtymistä, sillä pyöräilijän ei tarvitse nousta pois pyörän istuimelta pysähtyessään.

Helkaman uusi Stop//Step-runkogeometria tekee lähtemisestä ja pysähtymisestä helpompaa ja turvallisempaa. Pyöräilijän jalat ulottuvat tarvittaessa koko ajan maahan. Helkaaman uutuusmallit tuovat kaduille trendikkyyttä, nostalgiaa ja sähköä.

– Uusi sähköavusteinen Urbane electro on näppärä citypyörä, joka on suunniteltu modernille ja ympäristötietoiselle kaupunkilaiselle. Urbane electrolla on miellyttävää hurauttaa vaikka töihin, sanoo Helkama Veloxin toimitusjohtaja Jari Elamo.

Sähköavusteinen pyörä helpottaa matkan tekoa ylämäissä tai muuten tarvittaessa. Haluamattaan ei tarvitse hikoilla. Urbane electro on nuorekas ja pirteämpi kuin monet muut sähköavusteiset pyörät. Matkan taittumisesta huolehtii viimeisin teknologia – uusi Boschin moottori.

Sähköavusteisten pyörien myynti on Suomessa kasvussa. Keski-Euroopassa markkinat ovat jo suuret, joten suurin osa Helkaman sähköavusteisista pyöristä menee vientiin. Ensimmäiset sähköavusteiset pyöränsä Helkama valmisti Suomen Posti Oyj:lle vuonna 2003.

Kaikissa näissä uutuuspyörissä on innovatiivinen Stop//Step-runkogeometria:

Helkama Helsinki

Vuoden polkupyörä -kisassakin menestynyt uusi Helkama Helsinki kuuluu kaupunkikuvaan. Muodikkaina värivaihtoehtoina ovat lime ja musta-oranssi. Helkama Helsinki -mallin suunnittelussa on parannettu myös tavaroiden kuljetusmahdollisuuksia. Pyörässä on etu- ja takateline sekä ripustuskoukku ohjaimessa. Helkamalle tuttuun tapaan monipuoliseen varustukseen kuuluvat muun muassa napadynamo ja halogeenivalo sekä vakuutusyhtiön hyväksymä lukko.

Helsinki

Tekniset tiedot: Ajajan vähimmäispituus 138 cm – Keskiö 38H 170 mm –  Ketju 3/32” Rostbuster – Etu/takajarru HR-jarru/jalkajarru – Etu/Takanapa Shimano napadynamo/Shimano Nexus 3-v – Rengaskoko 24” 47-507 – Runkokorkeus 46 cm AL – Vaihteet Shimano Nexus 3-v. Suositushinta 599,-

Helkama Hopeasiipi

Helkaman nostalginen mallinimi Hopeasiipi palaa kaduille tänä keväänä. Hopeasiipi on aidosti cool cross-over-malli, joka sijoittuu hybridien ja cruisereiden välimaastoon. Samalla Helkama Hopeasiipi yhdistelee nykytekniikkaa (Shimano Nexus -vaihteet ja levyjarrut) menneen ajan nostalgiaan. Pyörän väritys on tyylikäs grafiitti-hopea.

Hopeasiipi

Tekniset tiedot: Ajajan vähimmäispituus 145 cm – Keskiö 38H 170 mm –  Ketju 3/32” Rostbuster – Etu/takajarru levyjarru/levyjarru – Etu/Takanapa alum./Shimano Nexus 3-v – Rengaskoko 26” 50-559 – Runkokorkeus 49 cm AL – Vaihteet Shimano Nexus 3-v. Suositushinta 599,-.

Helkama Urbane electro

Helkama tuo Suomen markkinoille erityisesti kaupunkikäyttöön suunnitellun sähköavusteisen polkupyörän Urban electron. Moottori on Boschin uusinta teknologiaa. Boschin Li-Ion akku takaa nopean latausajan tyhjästä täyteen vain 2,5 tunnissa. Täysin uudenlaisen ajokokemuksen kruunaa Shimanon 3-v automaattivaihteisto.

Urbane electro

Tekniset tiedot: Ajajan vähimmäispituus 138 cm – Keskiö Miranda 170 mm –  Ketju 3/32” rostbuster – Etu/takajarru Shimanon HR-jarru/HR-jarru – Etu/Takanapa Shimano napadynamo/Shimano Nexus 3-v – Rengaskoko 20” 50-406 – Runkokorkeus 46 cm AL – Vaihteet Shimano Nexus 3-v automaatti. Suositushinta 2390,-.

Lisätietoja:

Helkama Velox Oy, toimitusjohtaja Jari Elamo p. 040 767 2538, jari.elamo@helkamavelox.fi

Mikäli haluat Helkama Veloxin polkupyöriä testeihin tai kuvauksiin, olethan yhteydessä Pirkko Soiniseen, OSG Viestintä p. 0207 806 839 tai pirkko.soininen@osg.fi. Helkama Helsinki ja Hopeasiipi ovat testattavissa viikolla 15, Urbane electro viikolla 18.

Liitetiedostot

Helkama Emotor on suomalainen perheyrityskonserni, jonka konserniliikevaihto on noin 61 milj. euroa ja henkilökunnan määrä 333. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Helkama Velox Oy, Suomen Polkupyörätukku Oy, Helkama Bica Oy sekä tämän tytäryhtiö Helkama Bica (Shanghai) Co.Ltd. Helkama Bica valmistaa laiva- ja teollisuuskaapeleita Kaarinan ja Hangon tehtaillaan. Sen liikevaihto on 28 milj. euroa. Laivakaapeleita valmistavalle Helkama Bica Shanghaille liikevaihtoa kertyy 7,7 milj. euroa. Polkupyöriä valmistavan, maahantuovan ja markkinoivan Helkama Veloxin tehdas sijaitsee Hangossa ja yrityksen liikevaihto on 15,6 milj. euroa. Liikevaihdoltaan 10,4 euron Suomen Polkupyörätukku on Suomen suurin polkupyörien vähittäismyyntiketju. Polkupyörätukun pyöräbrändejä ovat mm. Insera ja Corratec.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs