Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Haluaako bändisi olla Suomen paras?

Suomen Lions-liitto ry

Haluaako bändisi olla Suomen paras?

Tiedote.
Julkaistu: 26.12.2013 klo 16:26
Julkaisija: Suomen Lions-liitto ry

Suomen Lions-liiton vuosittain järjestämä Skeba-skaba on onnistunut löytämään nuorten bändiharrastajien joukosta todella tasokkaita kokoonpanoja. Muun muassa vuoden 2012 finalisti, jyväskyläläinen Lost Society teki viime vuonna Saksassa levytyssopimuksen, ja bändin toinen levy ilmestyy vuoden 2014 alussa.

Vuoden 2013 voittajabändi Softengine Seinäjoelta on puolestaan yksi Suomen euroviisuehdokkaista. Euroviisu selviää kilpailun finaalissa helmikuun 1. päivänä 2014. Sitä ennen Ylen TV2-kanava näyttää kilpailijoiden esittelylähetyksiä ja finaaleja edeltäviä karsintoja.


Suomen Lions-liitto ry järjestää vuosittain kaikille nuorille avoimen ja maksuttoman valtakunnallisen nuorisobändikilpailun. Kilpailu on bändeille, joiden jäsenten keski-ikä on kilpailuvuonna korkeintaan 18 vuotta ja joiden vanhimmat jäsenet täyttävät kilpailuvuonna korkeintaan 20 vuotta.

Karsintakilpailuja järjestetään eri puolilla Suomea. Loppukilpailu pidetään Porissa perjantaina 6.6.2014.
Yhteiskumppanina on MTV:n ja Tukikummit -säätiön Nuorten hyväksi -kampanja. Kuudelta vielä nimeämättömältä karsintapaikkakunnalta kuvataan kolme parasta bändiä. Esitykset striimataan MTV:n nettisivuille.


Niin ikään Porin finaalin kolme parasta esitystä voi katsoa MTV:n netistä. Suomen paras nuorisobändi esiintyy myös Porissa Nuorten Areenassa lauantaina 7.6.2014.


Lähetettävällä äänitteellä tulee olla kolme noin 3 minuutin kestoista, erityylistä ja -rytmistä kappaletta ja ne pitää lähettää 15.1.2014 mennessä Suomen Lions-liiton toimistoon, Kirkonkyläntie 10, 00770 Helsinki.
 
Tallenteen mukana on lähetettävä ilmoittautumislomake bändin johtajan allekirjoittamana ja bändin kokoonpano sekä valokuva. Äänitteitä ja kuvia ei palauteta, mutta niitä käytetään vain kilpailun edellyttämään tarkoitukseen.

Lost Society www.facebook.com/lostsocietyfinland
Softengine https://fi-fi.facebook.com/softengineband


Lisätietoja, ilmoittautumislomake ja säännöt:
www.lions.fi/toiminta/skeba_-_nuorten_bandiskaba/

 

Liitetiedostot

Lions-klubit  palvelevat

Lions-järjestön jäsenet tekevät vapaaehtoistyötä yhtä hyvin lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi kuin ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi.

Lions-järjestön motto on: Me palvelemme. Palvelu tapahtuu paikallisten Lions-klubien kautta. Jäseniä järjestössä on lähes 1,4 miljoonaa 208 maassa. Suomessa jäseniä on yli 25.000. Naisia heistä on runsaat 4.000 eli 16%.

Lions-klubien tärkein kiinnostuksen kohde on oma lähialue ja asuinympäristö. Palvelun kohteina ovat mm. koulut ja päiväkodit, kunnalliset ja yksityiset vanhainkodit ja palvelutalot, vammaiset ja näkövammaiset ja lasten liikuntaharrastukset.

Paikallisen auttamisen lisäksi klubit osallistuvat myös kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin, mm. suurkatastrofikeräyksiin.

Lionsjärjestö ei pyri korvaamaan yhteiskunnan peruspalveluja, vaan vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät hoitamatta julkisin varoin. Tämä apu voi olla pienille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää.

Myös lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn on kehitetty useita eri palveluja, joita klubit toteuttavat kotiseuduillaan yhteistyössä eri oppilaitosten kanssa.

Palvelun lisäksi klubit auttavat myös taloudellisesti. Varat kerätään avustuskohteisiin järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tempauksia. Keräysten tuotto menee lyhentämättömänä avustuskohteisiin. Vuonna 2007 Financial Timesin tekemän tutkimuksen mukaan Lions Clubs International Federation (LCIF) arvioitiinkin sen vuoksi maailman luotettavimmaksi vapaaehtoisjärjestöksi.

Lisätietoja:

Maarit Kuikka

Pääsihteeri

Suomen Lions-liitto ry

maarit.kuikka@lions.fi

(09) 565 59510

040 580 2494

www.lions.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs