Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Arvomme 11200 euron edestä ravintolalahjakortteja ja avaamme samalla loppuvuoden juhlakauden.

Restel Oy

Arvomme 11200 euron edestä ravintolalahjakortteja ja avaamme samalla loppuvuoden juhlakauden.

Tiedote.
Julkaistu: 18.10.2013 klo 15:42
Julkaisija: Restel Oy

Loppuvuoden juhlakausi avataan railakkaasti lauantaina 9.11. klo 18. 19 alkaen, kun Restel Oy:n yli sata ruoka- ja juomaravintolaa juhlii Jippaloita. Jippalot ovat saaneet inspiraationsa Tanskassa vuosittain vietettävästä oluen joulujuhlasta J-daystä. Tanskassa J-daytä juhlitaan aina marraskuun ensimmäisenä perjantaina, kun Carlsberg lanseeraa näyttävästi ravintoloihin vuosittaisen Tuborg -jouluoluensa.

Jippalot lanseerataan perjantaina 18.10. Restel Oy:n uudella Ravintolamaailma.fi Facebook-sivustolla. Sivustolla sijaitsevassa Jippalot -sovelluksessa henkilö voi ilmoittautua osallistujaksi suosikkiravintolansa Jippalot- tapahtumaan ja samalla osallistua arvontaan, jossa palkintoina on 11 200 eurolla ravintolalahjakortteja sekä hotelliviikonloppu neljälle hengelle.

Jippalot toteutetaan yhteistyössä Restel Oy:n yhteistyökumppanien Sinebrychoffin, Pauligin, Atrian ja Vaasan Oy:n kanssa. ”Restel pyrkii tekemään entistä tiiviimpää yhteistyötä ja syvempää markkinointia yhteistyökumppaniensa kanssa” kertoo Restel Oy:n hankintapäällikkö Sarita Lehtinen. ”Keväällä toteutimme Sinebrychoffin kanssa yhteistyössä valtakunnallisen Terassitanssit-kampanjan ja nyt Jippaloiden toteutuksessa yhteistyökumppanimme ovat taas suuressa roolissa” Sarita tiivistää.   

Jokaisissa Jippaloissa on luvassa mukavaa yhdessäoloa, maukkaita yllätyksiä sekä ravintoloiden järjestämää ohjelmaa. Lisäksi Jippaloissa lanseerataan myyntiin vuotuinen Sinebrychoffin Jouluolut. Jippaloihin voi osallistua osoitteessa: www.facebook.com/ravintolamaailma.fi.   

Lisätietoja:

Sarita Lehtinen, Restel Oy, Hankintapäällikkö, puh: (09) 733 5317, sarita.lehtinen@restel.fi

Liitetiedostot

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2012 oli 392 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketju sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula ja Baker’s että jatkossa myös Burger King-ravintolat.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs