Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » Siperialainen seurakunta heikoimpien tukena

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Siperialainen seurakunta heikoimpien tukena

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2013 klo 13:30
Julkaisija: Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Venäjän lapsivankien määrä on vähentynyt alle kymmeneen prosenttiin siitä, mitä se oli vielä kymmenen vuotta sitten. Maan tuomiojärjestelmää on muutettu, eikä alaikäisiä enää tuomita kuten ennen. Kuitenkin edelleen Siperian vankiloissa elää muutama sata alaikäistä lasta.

Vaikka lapsia ei enää lähetetä vankiloihin, on Siperiassa lukemattomia lastenkoteja ja kasvatuslaitoksia. Erityisen vaikeassa asemassa ovat tuberkuloosiin sairastuneet tai hiv-positiiviset lapset.

Ohjelmaa ja lahjoja

Inkerin kirkon Novosibirskin seurakunnan vankilatyön tiimi vierailee säännöllisesti alueen lastenkodeissa,  alaikäisten vankiloissa ja -sairaaloissa. Monien lasten vanhemmat ovat vankeja tai alkoholisteja. Lapsille järjetetään ohjelmaa ja heille kerrotaan Jeesuksesta. Vankilatyöntekijöiden vierailuja odottavat erityisesti syntymäpäiväsankarit, sillä he saavat joululahjan lisäksi myös syntymäpäivälahjan.

Kansanlähetys on mukana Inkerin kirkon Siperian työssä. Tuemme lastenkoti ja -sairaalavierailuja. Haluamme olla viemässä toivoa lapsille.

Inkerin kirkon Novosibirskin seurakunnan työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi voi tukea Kansanlähetyksen kautta tästä linkistä.

 

Kuvateksti: Inkerin kirkon Novosibirskin seurakunnan vankilatyön tiimi vierailee säännöllisesti lastenkodeissa, alaikäisten vankiloissa ja -sairaaloissa. Jokaiselle lapselle annetaan oma lahja ja syntymäpäiväsankareille kaksi.

 

 

 

Liitetiedostot

Lisätietoja aluekoordinaattori Tapani Kaitainen, p. 044 447 7809, etunimi.sukunimi@sekl.fi

SEKL, Opistotie 1, 12310 RYTTYLÄ

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys (SEKL) on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon herätysliike ja lähetysjärjestö. 72 lähetystyöntekijäämme toimivat Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä, Oseaniassa ja Aasiassa. He tukevat seurakuntien toimintaa, ovat mukana opetus- ja raamatunkäännöstyössä ja tekevät työtä paikallisten ihmisten elinolosuhteiden parantamiseksi.

Kotimaassa Kansanlähetyksellä on 17 piirijärjestöä, jotka järjestävät toimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs