Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » Area solmi yhteistyösopimuksen Baltic Travel Groupin kanssa

SMT

Area solmi yhteistyösopimuksen Baltic Travel Groupin kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 31.05.2012 klo 14:47
Julkaisija: SMT

Liikematkatoimisto Area ja latvialainen Baltic Travel Group ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Arean ja Baltic Travel Groupin yhteistyö täydentää Arean kansainvälistä palveluverkostoa entisestään Baltian maiden osalta.

Viro, Latvia ja Liettua ovat tärkeitä liiketoiminta-alueita suomalaisille yrityksille. Niiden merkitys suomalaisille liikematkustajille on kasvussa, mikä lisää kattavan palveluverkoston tärkeyttä.

Area ja Baltic Travel Group ovat tehneet yhteistyötä ryhmämatkojen parissa jo aikaisemmin. Uusi sopimus laajentaa hyvin toiminutta kumppanuutta myös liikematkustukseen, mikä tuo enemmän etuja suomalaisille yrityksille.

– Uuden yhteistyösopimuksemme myötä pystymme tarjoamaan suomalaisille yrityksille koko Baltian kattavia palveluita yhden kumppanin kautta, toteaa Arean toimitusjohtaja Taru Keronen.

– Baltic Travel Group sopii hyvin Arean yhteistyökumppaniksi, sillä meillä molemmilla on kokemusta korkealaatuisesta henkilökohtaisesta liikematkapalvelusta sekä oma 24 tunnin palvelu matkustajien apuna poikkeustilanteissa, Keronen havainnollistaa.

– Area on yksi Suomen suurimmista liikematkatoimistoista. Olemme tyytyväisiä laajentuneeseen yhteistyöhömme Arean kanssa , kertoo Baltic Travel Groupin pääjohtaja Vlad Koriagin.

 

Lisätietoja medialle:
toimitusjohtaja Taru Keronen, Area, p. +358 50 66 209

pääjohtaja Vlad Koriagin, Baltic Travel Group, p. +371 2919 0038

Matkatoimisto Oy Area on sähköisten matkapalveluiden edelläkävijä ja yksi Suomen johtavista liikematkatoimistoista, jolla on toimistot Helsingissä, Turussa, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Oulussa. Sähköisten ratkaisujen kehittäminen on tärkeä osa strategiaamme. Arealla on 130 työntekijää ja sen myynti vuonna 2011 oli 126 miljoonaa euroa. Area on osa Finnair-konsernia. www.area.fi

Baltic Travel Group on yksi Baltian johtavista täyden palvelun matkatoimistoista, joka palvelee yritysasiakkaitaan Baltiassa ja muualla maailmassa. Baltic Travel Groupilla on palvelutoimistot Riiassa, Tallinnassa ja Vilnassa sekä yhteensä 56 työntekijää. www.baltic.travel.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs