Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Yrittäjyysmyönteisyys-kampanja keräsi yli 700 vastausta

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Yrittäjyysmyönteisyys-kampanja keräsi yli 700 vastausta

Tiedote.
Julkaistu: 08.03.2013 klo 13:04
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kouvolassa kampanjoitiin yrittäjyysmyönteisyyden puolesta tammi- ja helmikuussa. ”Mitä hyvää on yrittäjyydessä?” –kysymys keräsi reilut 700 vastausta.

Yleisimpiä vastauksia olivat: luo työpaikkoja, työllistää itse itsensä ja vapaus. Monessa vastauksessa mainittiin myös: tuo rahaa kaupunkiin, palveluiden ja tuotteiden parantuminen sekä tuo lisää ihmisiä kaupunkiin töiden perässä.

Yksittäisiä helmiä oli mm. seuraavia: päämäärä aina positiivinen, voi tehdä jostakin hauskasta / hyvästä ideasta työn itselleen ja saada siitä rahaa, yrittäjyys luo mahdollisuuden määrittää omaa elämäänsä itse sekä yrittäjyyshän on kaiken perusta, ilman sitä ei loppujen lopuksi olisi mitään.

Vastauksia antoivat eri- ikäiset ja eri elämäntilanteessa olevat. ”Nuorin vastaajista taisi olla kuusivuotias”, toteaa projektipäällikkö Sanna Heimonen.

Yrittäjyyden ILO

Kampanja kulki Yrittäjyyden ILO -teemalla, jossa ”ILO” muodostuu sanoista innovatiivisuus, luovuus ja onnistuminen. Kampanjassa jaettiin kangaskasseja joihin oli painettu muutama ajatus mitä hyvää on yrittäjyydessä. Kasseja jaettiin yhteensä 1250 kappaletta.

”Kampanjointi tulee jatkumaan eri muodoissa jatkossakin”, Heimonen kertoo.

Kampanjan toteutti Kymenlaakson ammattikorkeakoulun Uutta Elinvoimaa -projekti yhdessä Kinnon ja Protomon kanssa. Projektia rahoittavat Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Manner-Suomen ESR-ohjelma, Kouvolan kaupunki ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulu. Projektin päätoteuttaja on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajana Kouvolan seudun ammattiopisto / Kouvolan kaupunki.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Projektipäällikkö Sanna Heimonen
p. 044 702 8960
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Kuvia saatavilla osoitteessa kuvat.kyamk.fi/tiedotus/Uutta_Elinvoimaa

 

 

 

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs