Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » VMP:n myyntikenttä tekee töitä Nuorten hyväksi

VMP:n myyntikenttä tekee töitä Nuorten hyväksi

Tiedote.
Julkaistu: 28.01.2013 klo 09:15
Julkaisija: VMP

VMP Group kannustaa omia myyjiään hyvällä asialla. Yritys lanseerasi vuoden alussa Nuorten hyväksi -myyntikampanjan. Jokaisesta myyjien kampanjassa sopimasta asiakastapaamisesta ohjataan 10 euroa Tukikummit-säätiön ja MTV Median Nuorten hyväksi -kampanjaan.

– Haastamme kaikki myyjät ja asiakkaamme tekemään hyviä tekoja nuorten hyväksi. Tavoitteena on, että myyjät tapaisivat ennen kesää ahkerasti asiakasyritysten edustajia ja voisimme tulouttaa 20 000 euroa lisää tärkeään kampanjaan. Uskon lujasti ketjumme myyjiin ja siihen, että tavoite saavutetaan, kertoo VMP:n markkinointijohtaja Ville Heinonen. VMP on jo ennestään erittäin merkittävällä panoksella mukana Nuorten hyväksi -kampanjassa.

Nuorten hyväksi -hyväntekeväisyyskampanja on Tukikummit-säätiön ja MTV Median kolmivuotinen yhteistyöhanke, jossa VMP on yksi pääyhteistyökumppaneista. Kampanjassa tuetaan nuorten elämää hyvien tekojen, ajan antamisen ja rahalahjoitusten kautta.  

– Nuorten hyväksi -myyntikampanja on yksi tapa toteuttaa käytännössä vastuullisuutta, joka on yksi arvoistamme. Haluamme kannustaa myyntikenttää hyvällä asialla. Nuorten hyväksi -kampanjassa olemme sitoutuneet tekemään suuria ja pieniä arkipäivän tekoja, joilla tuemme nuoria, toteaa VMP:n toimitusjohtaja Heimo Hakkarainen.

– Hyväntekeväisyysaspekti antaa uutta potkua omaan myyntityöhön. Ponnistelemme sen eteen, että mahdollisimman moni nuori saisi töitä asiakasyrityksistämme. Asiakasyritykset ovatkin avainasemassa tämän kampanjan onnistumisessa. Toivon, että asiakkaamme lähtevät innokkaasti tarjoamaan töitä nuorille, sillä samalla he tukevat muutenkin nuorten hyväksi tehtävää työtä, toteaa VMP:n Kouvolan palvelualueen yrittäjä Kirsi Lantta.

 

Lisätiedot:

Markkinointijohtaja Ville Heinonen, VMP Group, p. 040 307 5050, ville.heinonen@vmp.fi

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palvelualueverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni. Ketjun liikevaihto vuonna 2011 oli 109 miljoonaa euroa. VMP tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistunut kansainvälinen rekrytointi. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän tuottavuutta vastuullisesti kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella noin 50 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Konsernilla on ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden välittämiseen erikoistunut toimisto 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs