Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » VMP Group uudistaa brändinsä interaktiivisen videon voimin

VMP Group

VMP Group uudistaa brändinsä interaktiivisen videon voimin

Tiedote.
Julkaistu: 22.02.2016 klo 10:24
Julkaisija: VMP Group

Interaktiivinen video virittää ensiaskeleet kohti VMP Groupin brändiuudistusta, joka tulee teroittamaan koko konsernin ilmettä ja tekemistä. Varamiespalvelu nimisenä vuonna 1988 perustettu konserni on toiminut edelläkävijänä henkilöstöpalveluiden saralla. Sittemmin konserni on laajentanut toimintaansa kokonaisvaltaisemmaksi Eezy Osk laskutuspalveluiden ja Romana Management kehityspalveluiden kautta.

VMP Groupin konsernijohtaja Heimo Hakkarainen näkee brändiuudistuksen erityisen tärkeänä nimenomaan erilaisten toimintojen ja yritysilmeen yhtenäistämiseksi. Uudistus tuo konsernin kaikki palvelut paremmin esille ja on harppaus kohti kokonaisvaltaisempaa palvelukonseptia.

Brändiuudistuksen ensimmäiset vaiheet toteutetaan Suomessa ensimmäisenä julkaistavan interaktiivisen videon avulla. Videosta, siihen liittyvästä digitaalisesta mainonnasta, brändäyksestä ja tekniikasta vastaa Digiporkkana Oy.

- Olimme edelläkävijöinä henkilöstömarkkinoilla ja halusimme tarttua tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen olla jälleen ensimmäinen, rohkea suunnannäyttäjä sekä mainonnan uudistaja, VMP Groupin konsernijohtaja Heimo Hakkarainen kertoo.

Digiporkkana on turkulainen luova mainostoimisto, joka tarjoaa rohkeita kokonaisvaltaisia ja tehokkaita mainonnan ratkaisuita. Interaktiivinen video on ainutlaatuinen video- ja mainosmaailman mullistava teknologia, jonka avulla katsojasta voidaan tehdä osa tarinan kulkua. Videon katsoja pystyy vaikuttamaan tarinan juonen kulkuun ja tekemään päätöksiä tarinan sisällä. Interaktiivisuus yhdistettynä ainutlaatuiseen videoanalytiikkaan tuo vahvaa vaikuttamista ja uudenlaista katsojien sitouttamista.

Videokampanja julkaistaan osoitteessa www.tulevaisuudentoita.fi.

 

Lisätietoja:

VMP Group, konsernijohtaja Heimo Hakkarainen, 040 307 5001 & heimo.hakkarainen@vmp.fi 

Digiporkkana Oy, toimitusjohtaja Tuomas Vuorio, 044 201 9688 & tuomas.vuorio@digiporkkana.fi

 

www.tulevaisuudentoita.fi

www.vmp.fi

www.digiporkkana.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs