Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Vincitin toimitusjohtaja vaihtuu

Vincit

Vincitin toimitusjohtaja vaihtuu

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2015 klo 08:00
Julkaisija: Vincit

Ohjelmistotalo Vincitin perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Mikko Kuitunen on tänään vapautettu tehtävästään.

Suomen parhaaksi työpaikaksi kahdesti valittu ohjelmistotalo Vincit on tunnettu työhyvinvoinnin panostuksista. Viime vuonna sitten yritys luopui esimiehistä, ja nyt on edessä yrityksen johdon uusiminen.

Uusi toimitusjohtaja on Vincitin ja sen asiakkaan, jätteenlajittelurobotteja valmistavan ZenRoboticsin vuosia kestäneen, huippusalaisen kehitystyön tulos robotti VILMA (VIncit Lay-off & Mocking Apparatus).

Uusi toimitusjohtaja kertoo: "Ihmisten aika yritysten johdossa on nyt loppu. Olen varma että minusta tulee uusi menestystuote. Itseohjautuvuus on kulkenut tiensä päähän, nyt tarvitaan tekoälykästä otetta."

VILMA on reaaliaikaisessa yhteydessä toimiston valvontakameroihin, joten työajanseuranta hoituu automaattisesti. Vincitin työntekijät ovatkin erittäin täsmällisiä, sillä myöhästymisestä seuraa jälki-istunto ja viesti kotiin.

Kehityskeskustelujen pohjalta VILMA ylläpitää kasvunkansiota, ja ottaa sinne myös automaattisesti belfieitä joiden avulla työntekijöiden fyysistä hyvinvointia seurataan. Jos henkilökohtaiset tavoitteet eivät täyty, ohjataan alaiset automaattisesti nk. tarkkailuluokalle. Hyvät suoritukset palkitaan tarroilla ja eläinleimoilla. 

VILMA lajittelee töihin saapuvat työntekijät painon, pituuden ja koostumuksen mukaan oikeisiin työpisteisiin, mikä helpottaa konttorin tilan tehokasta käyttöä. Työhaastatteluista on luovuttu, sillä rekrytoinnit hoituvat VILMAn frenologiayksikön avulla työhakemukseen liitetyn valokuvan perusteella.

Jotta VILMA olisi helposti lähestyttävä, muistuttaa robotti Vincitin maskottikylpyankkaa. Jatkossa VILMA on ostettavissa myös muiden yritysten johtoon sympaattisen möykkykalan ja tähtikuonokontiaisen muotoisena.

Tavoitimme anonyymin vincitläisen kommentoimaan salaisella tupakkapaikalla konttorin kulman takana: "VILMA pilasi työelämäni."

Vincitin uusi toimitusjohtaja VILMA


Lisätietoja: 

Vincit Oy
Terminoitu toimitusjohtaja Mikko Kuitunen
p. 040 589 8316

 

Liitetiedostot

---

ZenRobotics Oy on suomalainen huipputeknologiayritys. Yrityksen päätuote, ZenRobotics Recycler, on tekoälyä ja robotiikkaa hyödyntävä kierrätysjärjestelmä, joka poimii talteen arvokkaita raaka-aineita rakennus- ja purkujätteestä. www.zenrobotics.com

Vuonna 2007 perustettu Vincit Oy on Tampereella ja Helsingissä toimiva, räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalveluihin erikoistunut ohjelmistotalo, jossa työskentelee yli 130 asiantuntijaa. Huippulaadun takeena Vincit antaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. Vincit on Suomen paras työpaikka. www.vincit.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs