Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Valloxin Tarja Uusitalosta Vuoden LVI-Nainen

Vallox Oy

Valloxin Tarja Uusitalosta Vuoden LVI-Nainen

Tiedote.
Julkaistu: 14.10.2016 klo 15:00
Julkaisija: Vallox Oy

LVI-Naiset ry on valinnut vuoden 2016 LVI-Naiseksi Vallox Oy:n pitkäaikaisen myyntisihteerin Tarja Uusitalon. Uusitalo on toiminut työssään jo vuodesta 1989 alkaen, mutta toteaa, että pitkän uran ja Valloxin kehityksen myötä hänen työnkuvansa on vuosien saatossa muuttunut ja laajentunut. Työn parhaiksi puoliksi Uusitalo mainitseekin erityisesti sen, että yksikään työpäivä ei ole samanlainen.

Vuoden LVI-Naisen valinta tapahtuu äänestämällä ehdokkaita kollektiivisesti jäsenistön kesken. ”Uusitalo koetaan yhteistyötä edistäväksi henkilöksi”, kertoo LVI-Naiset ry:n puheenjohtajana toimiva, Kissconsulting Oy:n Maarika Maury. ”Yhteistyö on asia, jota me arvostamme LVI-Naisten parissa. Tarja on myös tehnyt arvokasta työtä LVI-Naisten hallituksessa”, jatkaa Maury. 

Myös Tarja Uusitalon asiakaspalveluhenkeä kommentoitiin äänestyksessä mm. seuraavasti: ”Tarja palvelee asiakkaitaan loppuun saakka ja etsii aina ratkaisun. Puhelimeen hän vastaa aina vaikka mistä. Vuosikymmenten aikana Tarjasta on tullut suurelle asiakaskunnalle se henkilö Valloxilla, jonka huomaan asiat voi aina jättää.”

Työnantajakin arvostaa Uusitalon sitoutuneisuutta ja luotettavuutta. Tarjan esimies, Valloxin kotimaan myyntipäällikkö Juha Suonsivu kertoo Tarjan olevan oikea kotimaan myynnin tehopakkaus: ”On kysymys sitten tilauksesta, tarjouskyselystä, hinnaston päivittämisestä, asiakastietojen hallinnasta tai eri sidosryhmien palvelemisesta, on hänellä aina langat käsissään. Usein soittaessani vastaamattoman puhelun perään saan kuulla: ”Ei hätää, Tarja hoiti jo asian.” Valloxissa iloitaankin yhdistyksen valinnan menneen oikeaan osoitteeseen.

Uusitalo on opiskellut kauppaopistossa ja suorittanut vakuutustutkinnon sekä markkinointilinjan sihteerintutkinnon.  Hän toteaa tulleensa LVI-alalle hieman vahingossa työskenneltyään sitä ennen vakuutusyhtiössä, mutta viihtyneensä alalla ja myyntisihteerin työssä erinomaisesti: ”Kaupallisesta koulutuksestani on ollut hyötyä erilaisissa työtehtävissäni, mutta teknistä osaamistani olen joutunut koko ajan kasvattamaan. Muun muassa kiristyvät energiamääräykset ja rakennusautomaatio antavat tänä päivänä omat haasteensa kaikille meille LVI-alan toimijoille.”

 

Lisätiedot:

Markkinointipäällikkö Elina Paavilainen, Vallox Oy, www.vallox.com, p. 010 7732 247, elina.paavilainen@vallox.com

 

 

 

Liitetiedostot

Vallox Oy on Loimaalla sijaitseva pääasiassa asumisen ilmanvaihtolaitteita kehittävä ja valmistava yritys. Yritys on yli 40-vuotisen toimintansa ajan ollut sisäilmateknologian kehitystyön suunnannäyttäjä. Energiaa säästävillä Vallox-ilmanvaihtolaitteilla luodaan huoneistoon yksilöllisesti ohjattava, raikas ja terveellinen sisäilmasto, joka lisää asukkaiden hyvinvointia ja pitää rakenteet kuivina. Valloxin liikevaihto oli vuonna 2015 n. 37 miljoonaa euroa, josta noin puolet tuli viennistä.

 

LVI-Naiset ry toimii verkostoitumis- sekä toimintakanavana LVI-alalla oleville naisille. Yhdistys edistää naisten näkyvyyttä alalla ja kannustaa heitä verkostoitumaan sekä kehittymään koulutuksen ja erilaisten tapahtumien avulla. Yhdistyksen toinen tärkeä tavoite on nuorten naisten kiinnostuksen ja mielenkiinnon lisääminen monipuolisia LVI-alan opintoja kohtaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs