Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Vaasan hotelli- ja ravintola-alan koulutus täyttää 40 vuotta

Vaasan kaupunki

Vaasan hotelli- ja ravintola-alan koulutus täyttää 40 vuotta

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2016 klo 13:25
Julkaisija: Vaasan kaupunki

 

Vaasan hotelli- ja ravintola-alan koulutuksen 40-vuotista taivalta juhlitaan tällä viikolla opetusravintola Silveriassa. Koulutus on kokenut pitkän taipaleensa aikana monia muutoksia.


Hyvillä mielin kohti muutoksesta toiseen

Oppilaitos perustettiin Vaasan ravintolakouluna vuonna 1976. Vuonna 1986 se muuttui Vaasan hotelli- ja ravintola-alaoppilaitokseksi. Vuonna 1996 oppilaitos kunnallistettiin, jolloin toiminta siirtyi valtiolta Vaasan kaupungille. Tuolloin nimeksi tuli Vaasan liiketalous- ja hotelli-instituutti. Vuonna 2000 oppilaitos yhdistyi osaksi Vaasan ammattiopistoa.

Muutoksen tuulet puhaltavat myös tammikuussa 2017, jolloin hotelli- ja ravintola-alan koulutus tulee osaksi uutta ammatillisista koulutusta Vamiaa.

-          Meillä on aina ollut positiivinen ja sitoutunut henkilökunta. Se on puhaltanut yhteen hiileen, vaikka koulutus on käynyt läpi monia uudistuksia. Kaikki ovat auttaneet toisiaan ja halunneet olla edelläkävijöitä, Maratan koulutuspäällikkö Hans Foxell kiittelee.


Juhlassa muistoja eri vuosikymmeniltä

Pyöreitä vuosia juhlitaan kutsuvierastilaisuudessa 27.9. Luvassa on puheita, musiikkia sekä muistelmia koulutuksen eri vuosikymmeniltä. Ravintolassa on juhlaviikolla 70-luvun teema.

-          Teema näkyy ruokalistassa ja sisustuksessa. Nähtävissä on myös pienimuotoinen näyttely. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita juhlaviikolle Ravintola Silveriaan, Foxell kertoo.

 

Opetusravintola Silveria

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

www.vaasa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs