Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Tuoterenkaasta osakeyhtiö 2015 vuoden alussa – Työhönvalmennus Valma Oy vastaa kehittyvän työelämän tarpeisiin

Tuoterengas

Tuoterenkaasta osakeyhtiö 2015 vuoden alussa – Työhönvalmennus Valma Oy vastaa kehittyvän työelämän tarpeisiin

Tiedote.
Julkaistu: 19.12.2014 klo 12:03
Julkaisija: Tuoterengas

Tuoterenkaasta tulee Lahden kaupungin kokonaan omistama osakeyhtiö 1.1.2015. Kauppasopimus Päijät-Hämeen koulutuskonsernin ja Lahden kaupungin välillä on juuri allekirjoitettu.

Osakeyhtiöstä käytetään toistaiseksi nimeä Työhönvalmennus Valma Oy. Uuden yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Tuoterenkaan johtaja Pekka Kotiaho.

- Muutos on ensin etupäässä hallinnollinen. Se selkeyttää merkittävästi omistajan ohjausta organisaatiossamme. Jatkamme ydintehtäväämme eli työhönvalmennusta samalla ammattitaidolla ja yhtä hyvin tuloksin kuin tähänkin asti, sanoo Kotiaho.

- Totta kai osakeyhtiö katsoo myös tulevaisuuteen. Kehitämme toimintaamme ja uusia palveluja, jotta meillä annettava valmennus vastaa jatkossakin kehittyvän työelämän tarpeisiin, Kotiaho jatkaa.  

Tuoterenkaan nykyinen henkilöstö siirtyy Valma Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Henkilöstön yhteystiedot pysyvät ennallaan.

Tuoterengas kuntayhtymänä lakkaa olemasta Päijät-Hämeen koulutuskonsernin kevään 2015 yhtymäkokouksessa, jossa vuoden 2014 tilinpäätös vahvistetaan. 

Tuoterenkaan yhtiöittämisen taustalla on kuntalain muutos kilpailuneutraliteetin varmistamiseksi EU:ssa. Pitkän omistajakeskustelun jälkeen päädyttiin siihen, että Lahden kaupunki ottaa haltuunsa yhtiön koko osakekannan ja liiketoiminnan. 

Työhönvalmennus Valma Oy järjestää työhönvalmennusta, jonka toimintamuotona on tuotannollinen työpajatoiminta. Vuodessa valmennettavia on yli 450, päivässä keskimäärin 140. Vuonna 2013 toimme Päijät-Hämeen työllisyyden hoitoon teollista rahaa 4,5 miljoonaa. Liikevaihtomme on 6 miljoonaa.

Lisätietoja
Johtaja Pekka Kotiaho, puh. 044 708 1450
pekka.kotiaho@tuoterengas.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs