Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Tuoterenkaan valmennustyön laatu parani vuonna 2014 – myös taloudellinen tulos hyvä

Tuoterengas

Tuoterenkaan valmennustyön laatu parani vuonna 2014 – myös taloudellinen tulos hyvä

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2015 klo 08:30
Julkaisija: Tuoterengas

Asiakkaat olivat tyytyväisiä Tuoterenkaan palveluihin vuonna 2014. Asiakaspalautteessa kysytty kokonaistyytyväisyys oli edellisvuotta korkeampi ja valmennustyön laatu parani. Valmennettavat myös sijoittuivat paremmin työmarkkinoille tai koulutukseen.

Vuoden 2014 aikana Tuoterenkaan työhönvalmennukseen osallistui 459 eri ihmistä, keskimäärin 144 henkeä päivässä.

- Molemmat luvut ovat edellistä vuotta suurempia, kertoo johtaja Pekka Kotiaho.

Toimintakate kasvoi yhtiöittämisestä huolimatta

1.1.2015 Tuoterenkaasta tuli Lahden kaupungin omistama osakeyhtiö Työhönvalmennus Valma Oy. Tuoterenkaan toimintakate kasvoi lähes 350 000 euroa vuoden 2014 aikana ja oli 167 000 euroa positiivinen. Yhtiöittämisen yhteydessä tehdyt toimenpiteet ja poistot painoivat viime vuoden tuloksen kuitenkin negatiiviseksi.

- Viime vuonna rakensimme itsemme valmiiksi toimimaan osakeyhtiönä. Emme kuitenkaan antaneet yhtiöittämisen häiritä toimintaamme, vaan tulos pysyi kohdallaan ja valmennustyön laatu parani, sanoo Kotiaho.

- Hyvät valmennustulokset ja toimintakatteen paraneminen kertovat, että uusi organisaatiomallimme toimii ja terveyttämisohjelmamme on tuonut tulosta. Tehdyt muutokset tuovat kustannusetua myös tänä vuonna. Työhönvalmennus Valma Oy jatkaa valmennustyötä ja sen kehittämistä Tuoterenkaan vahvan tuloksen pohjalta, hän jatkaa.

Päijät-Hämeen koulutuskonsernin hallitus ja Tuoterenkaan johtokunta käsittelivät Tuoterenkaan vuoden 2014 tilinpäätöksen kokouksissaan helmikuussa. Tilinpäätös vahvistetaan vielä Päijät-Hämeen koulutuskonsernin yhtymäkokouksessa toukokuussa, jolloin Tuoterengas kuntayhtymänä lakkaa olemasta.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Pekka Kotiaho, puh. 044 708 1450, pekka.kotiaho@tuoterengas.fi
Työhönvalmennus Valma Oy

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs