Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Torsti Ruokoski Suomen Seutuverkot ry:n hallitukseen

Torsti Ruokoski Suomen Seutuverkot ry:n hallitukseen

Tiedote.
Julkaistu: 27.01.2014 klo 13:26
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Torsti Ruokoski on valittu Suomen Seutuverkot ry:n hallitukseen. Suomen Seutuverkot ry perustettiin vuonna 2001 edistämään Suomen laajakaistayhteyksien rakentumista. Yhdistyksen tehtävänä on edistää kuitupohjaisten, toimivien yhteyksien rakentamista ja kehittää seutukuntien tasavertaista tietoyhteiskuntakehitystä. Yhdistys on mukana myös kansainvälisessä kehityksessä muun muassa Fibre to the Home Council Europen kautta.

– Pohjois-Satakunnan Seutuverkon kannalta on hyvä, että saimme yhtiölle hallituspaikan. Suomen Seutuverkot ry tekee yhteistyötä viranomaisten kanssa ja edistää kaikilla seutuverkkoalueilla yhteistyön sekä verkon omistajien toiminnan kehittymistä. Meille on ensiarvoisen tärkeää olla mukana alan kehityksessä sekä tehdä mahdollisimman hyvää yhteistyötä kaikkien paikallisten toimijoiden ja muiden tahojen kanssa. Hallituspaikan myötä pääsemme vaikuttamaan sekä vahvistamaan verkostojamme, Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy:n toimitusjohtaja Torsti Ruokoski summailee.

Lisätietoja:

Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy, Torsti Ruokoski, toimitusjohtaja, puh. + 358 40 536 2600, torsti.ruokoski@pssv.fi

Suomen Seutuverkot ry, Kaj Söderman, puheenjohtaja, puh. +358 400 212 333, kaj@sydwest.fi

 

Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy (PSSV) on viiden kunnan (Kankaanpää, Jämijärvi, Pomarkku, Lavia ja Sastamala) omistama yhtiö. PSSV:n rakentaa valokuituverkon Pohjois-Satakuntaan. Pilottialueiden rakentaminen alkoi viime syksynä ja ensi keväänä rakentamista jatketaan isompina kokonaisuuksina kaikkien omistajakuntien alueella.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs