Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Toisen jäte on toisen raaka-aine: tule kuulemaan mitä teolliset symbioosit voivat tarjota Lahden seudulle

Lahden kaupunki

Toisen jäte on toisen raaka-aine: tule kuulemaan mitä teolliset symbioosit voivat tarjota Lahden seudulle

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2015 klo 14:30
Julkaisija: Lahden kaupunki

Teolliset symbioosit perustuvat yritysten ennakkoluulottomaan ja oivaltavaan yhteistyöhön. Yritykset menestyvät kierrättämällä keskenään jätteitä, raaka-aineita ja tuotantonsa sivuvirtoja sekä yhdistämällä osaamisensa kaupallisiksi ratkaisuiksi kotimarkkinoille ja vientiin.

Lahden Wanhalla Walimolla järjestetään 14.10. klo 9:30 – 12:30 tilaisuus kiertotaloudesta ja alueen mahdollisuuksista edistää raaka-aineiden järkevämpää ja tuottavampaa käyttöä yritysten välisessä yhteistyössä. Motivan sekä Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n, Lahden ammattikorkeakoulun, Lahden kaupungin ja Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:n kanssa yhteistyössä järjestettävä Teolliset Symbioosit-seminaari valottaa kiertotalouden mahdollisuuksia Lahdessa. Seminaarissa kuulet konkreettisia esimerkkejä siitä, miten teolliset symbioosit edistävät yritysten, alueiden ja Suomen kilpailukykyä.

Tilaisuus on maksuton.
Tarkempi ohjelma sekä ilmoittautumiset Motivan sivuilla: www.motiva.fi/FISS-seminaari2015


Lisätietoja:

Paula Eskola
Motiva
puh. 09 6122 5031
paula.eskola@motiva.fi

Saara Vauramo
Lahden seudun ympäristöpalvelut
puh. 0447161585
saara.vauramo@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs