Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Tita Vapaavuori VMP Groupin Voimavara Akatemian kehityspäälliköksi -Kilpailu työntekijöistä kovenee

Tita Vapaavuori VMP Groupin Voimavara Akatemian kehityspäälliköksi -Kilpailu työntekijöistä kovenee

Tiedote.
Julkaistu: 19.07.2011 klo 15:30
Julkaisija: VMP

Tita Vapaavuori on nimitetty VMP Groupin kehityspäälliköksi 6.6. alkaen. Hän tulee kehittämään Voimavara Akatemiaa, työntekijäasiakkaille suunnattua palvelukokonaisuutta, joka lanseerataan vuoden 2012 aikana. Vastuualueeseen kuuluvat työnhakijoiden ja -tekijöiden rekrytointiin, perehdytykseen, sitouttamiseen ja hyvinvointiin liittyvät prosessit. Myös oppilaitosyhteistyön ja koulutuksen kehittäminen kuuluvat Vapaavuoren tehtäväkenttään.

Vapaavuori siirtyi VMP Groupiin Staffpointista, jossa hän oli viimeiset kymmenen vuotta palvelupäällikkönä vastaten työntekijäsuhteista ja asiakkaista.

– Olen uudesta tehtävästä erittäin innoissani, sillä VMP on aina ollut alan edelläkävijä ja yksi johtavista toimijoista. Odotan uusia haasteita ja että pääsen toteuttamaan ajatuksiani työntekijöiden sitouttamiseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa yhdessä muiden ammattilaisten kanssa, Vapaavuori sanoo.

– Vapaavuorella on kahdenkymmenen vuoden kokemus henkilöstöpalvelualasta, joten hän tuntee toimintakenttämme laidasta laitaan. Hänen näkemyksensä ja kokemuksensa tuovat organisaatioomme uusia ajatuksia ja kehitysideoita, toteaa VMP Groupin toimitusjohtaja Mika Kaukonen.

 

Nuoret haastavat työelämän

– Näen, että meidän todellinen haasteemme on työntekijöiden sitouttaminen yhteen työnantajaan. On keksittävä, kehitettävä ja ylläpidettävä sellaisia prosesseja, jotka sitouttavat työelämäänsä aloittavat nuoret VMP:hen, Vapaavuori sanoo.

– Nyt kilpaillaan siitä, kuka huolehtii parhaiten työntekijöistä. Uudet sukupolvet eivät enää hae turvallista eläkevirkaa, vaan he asettavat usein etusijalle muut elämänalueet kuin työn. He haluavat, että työ joustaa muiden tarpeiden mukaan.

Uusi kehityspäällikkö korostaa työntekijävastuullisuutta. Se pitää sisällään paitsi perusasiat, kuten työnantajan velvoitteista huolehtimisen, myös työntekijöiden henkilökohtaisten tarpeiden huomioimisen. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen on samalla yrityksen menestyksen vaalimista. Tyytyväinen työntekijä sitoutuu ja tekee tulosta. Samalla myös asiakastyytyväisyys lisääntyy.

– Yksi sitouttamisen keino on koulutuksen lisääminen. Työnhakijan tulee tuntea jo rekrytointiprosessin aikana, että hänen hyvinvoinnistaan ja tavoitteistaan pidetään kiinni ja saman huolenpidon tulee jatkua koko sen ajan, kun hän on meillä töissä.

 

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Mika Kaukonen, VMP Group, p. 040 307 5001, mika.kaukonen@vmp.fi

Kehityspäällikkö Tita Vapaavuori, VMP Group, p. 040 307 5055, tita.vapaavuori@vmp.fi

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palveluverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni. Ketjun liikevaihto vuonna 2010 oli 101 miljoonaa euroa. VMP tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistunut kansainvälinen rekrytointi. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän vastuullista tuottavuutta kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Konsernilla on ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden välittämiseen erikoistunut toimisto Romaniassa. Vuonna 2010 VMP työllisti 14 000 työntekijää lähes 4 000 asiakasyritykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs