Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Terveyspalvelualan Liiton sopimusaloille keskitetyn ratkaisun mukainen neuvottelutulos

Terveyspalvelualan Liiton sopimusaloille keskitetyn ratkaisun mukainen neuvottelutulos

Tiedote.
Julkaistu: 25.10.2013 klo 14:39
Julkaisija: Terveyspalvelualan Liitto

Terveyspalvelualan Liiton sopimusaloilla on saavutettu keskitetyn ratkaisun mukainen neuvottelutulos.

Terveyspalvelualan työehtosopimuksessa, jonka piirissä on Terveyspalvelualan Liiton jäsenyrityksissä noin 20 000 työntekijää, sovittiin palkankorotuksista keskitetyn ratkaisun mukaisesti. Sopimuskausi alkaa 1.3.2014 ja päättyy 31.1.2017. Sopimus ei sisällä lisävelvoitteita tuovia tekstimuutoksia. Sen sijaan työehtosopimuksesta poistetaan joitain kohtia tarpeettomana.

Sopimus solmitaan Terveys- ja sosiaalialan neuvottelujärjestön TSN ry:n kanssa, jonka jäseninä ovat Sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehy ry, Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ry ja Erityisalojen Toimihenkilöliitto Erto ry.

Samansisältöinen neuvottelutulos saavutettiin myös Terveyspalvelualan Unionin (JHL, Jyty, Talentia, Suomen Terveydenhoitajaliitto, Suomen Työterveyshoitajaliitto sekä Terveystieteiden akateemiset johtajat ja asiantuntijat TAJA) kanssa.

Sairaankuljetuksen työehtosopimuksen nimi muutetaan vastaamaan toimialan nimeä; ensihoitopalvelualan työehtosopimukseksi. Ensihoitopalvelualalla toteutetaan palkkaohjelmaa, jonka tarkoituksena on lisätä toimialan kiinnostavuutta.

Lisäksi Terveyspalvelualan Liitto neuvottelee Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen. Sopimus on keskitetyn ratkaisun mukainen.

Lisätietoja: Terveyspalvelualan Liiton toimitusjohtaja Merja Hirvonen, puh. 040 588 0841

Terveyspalvelualan Liitto on Elinkeinoelämän keskusliiton yksityistä terveyspalvelualaa edustava työmarkkina- ja elinkeinopoliittinen etujärjestö. Liittoon kuuluu noin 200 yritystä ja yhteisöä, jotka toimivat laaja-alaisesti yksityisellä terveyspalvelualalla. Jäsenyritykset työllistävät lähes 24 000 terveydenhuollon ammattilaista noin 300 paikkakunnalla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs