Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Teknologiateollisuuden tilanne ja näkymät 5.5. klo 10.00

Teknologiateollisuus ry

Teknologiateollisuuden tilanne ja näkymät 5.5. klo 10.00

Kutsu.
Julkaistu: 29.04.2015 klo 14:03
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Teknologiateollisuuden suhdannetilanteesta ja lähikuukausien näkymistä pidetään lehdistötilaisuus tiistaina 5. toukokuuta 2015 klo 10:00.

Tiedotustilaisuus pidetään Teknologiateollisuuden tiloissa osoitteessa Eteläranta 10, 11. kerros, Helsinki. Tiloihin kuljetaan Teollisuuskeskuksen aulasta (2. kerros). Tilaisuutta isännöi toimitusjohtaja Jorma Turunen.

Tilaisuudessa esitellään myös Teknologiateollisuuden ja Suomen Yrittäjien selvitys Viron yritysveromallin soveltuvuudesta Suomeen sekä sen taloudellisista vaikutuksista. Tilaisuudessa on paikalla selvityksen tehneen työryhmän jäsenet sekä Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus.

Toivomme ilmoitusta osallistumisestasi viimeistään maanantaina 4.5. sähköpostitse mari.hiltunen@teknologiateollisuus.fi tai puhelimitse 040 774 3916. 

Tervetuloa

TEKNOLOGIATEOLLISUUS RY

Viestintä

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Suomalaisen teknologiateollisuuden päätoimialoja ovat elektroniikka- ja
sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka. Teknologiateollisuus vastaa 50 prosentista Suomen viennistä ja 75 prosentista tutkimus- ja kehitysinvestoinneista. Ala työllistää suoraan lähes 280 000 ja välillisesti noin 700 000 suomalaista. Jatkuvasti kehittyvä ja ajassa elävä teknologiateollisuus luo perustan suomalaiselle hyvinvoinnille.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs