Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » SUOMEN UUSIN BURGER KING® KRUUNATAAN LEMPÄÄLÄSSÄ

BURGER KING®

SUOMEN UUSIN BURGER KING® KRUUNATAAN LEMPÄÄLÄSSÄ

Tiedote.
Julkaistu: 23.08.2016 klo 10:08
Julkaisija: BURGER KING®

Pirkanmaan ainoa BURGER KING® -ravintola on sijainnut tähän mennessä Tampereen keskustassa. Asiaan tulee pian muutos, kun uusin BURGER KING® -ravintola avataan kauppakeskuksessa Lempäälän Ideaparkissa tämän syksyn aikana.

Pirkanmaalaisille uutinen ravintolan saapumisesta on hunajaa, kun taas muilla paikkakunnilla joudutaan vielä toistaiseksi jatkamaan odottamista.

Kun BURGER KING® Suomi kysyi Facebookissa suomalaisten mielipiteitä laajentumisesta elokuussa, toivottiin ravintolaa ainakin Saloon, Lappeenrantaan, Varkauteen, Pieksämäelle ja Kurikkaan.

-Tampereelle drive-in/paikkaan, mihin on hitosti parempi tulla autolla kuin keskustaan. Voi olla, että sitä porukkaakin kävisi enemmän, jos olisi helppo tulla autolla ja olisi ilmainen pysäköinti, vetosi eräs tamperelaismies kotikaupunkinsa puolesta Facebookissa.

Tällä kertaa Lempäälä kuitenkin voitti.

-Ideapark tavoittaa kattavasti Pirkanmaan eteläpuolen eli Lempäälän ja Akaan aina Hämeenlinnaan saakka. Tampereen eteläpuolelle on myös syntynyt uusia suuria asuinalueita kuten Vuores. Nämä ovat niitä asioita mitä pohdimme miettiessämme sitä, minne avaamme uuden ravintolan. Aluekehitys ja markkina ovat avainroolissa. Ideapark on myös vakiinnuttanut paikkansa Pirkanmaalla, kertoo BURGER KING®  -ketjujohtaja Mikko Mollberg.

Tänä vuonna 40 miljoonan myynti

Pirkanmaan alueella asuu yli puoli miljoonaa ihmistä, joten purilaispotentiaali on valtava.

-Hampurilaisravintolan pitää olla ohikulkumatkalla ja näin helposti saavutettavissa. Uskommekin, että Lempäälän Ideaparkissa on kysyntää meidän liekillä grillatuille burgereille, Mollberg sanoo.

Suomalaisille maistuu toden teolla hampurilainen. Mollbergin mukaan pelkästään Suomen BURGER KING® -ravintoloissa saavutetaan arvioiden mukaan tänä vuonna 40 miljoonan euron myynti koko ketjun tasolla.

Tuunaus ja grillaus herättävät yhä ihmetystä

BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, hampurilaiset saavat maun grillissä ja asiakas saa tuunata oman hampurilaisen mieleisekseen. Hampurilaisen kyytipojaksi tarjoillaan myös olutta, mikä on Suomessa poikkeuksellista.

Hampurilaispihvin grillaaminen herättää yhä ihmetystä, vaikka BURGER KING® on toiminut Suomessa jo vuodesta 2013.

- Meillä on jokaisessa ravintolassa patentoitu liekkigrilli, jolla naudanlihapihvit grillataan liekkien säestämänä. Se on vähän sama asia kuin grillaisi kesäpäivänä ulkosalla, joten tuotteita ei todellakaan paisteta rasvassa, Mollberg kertoo.

BURGER KING® erottuu pikaruokamaailmassa muista ennen kaikkea myös raaka-aineillaan. Esimerkiksi tomaatit ja sipulit pilkotaan paikan päällä. Hampurilaisten ei myöskään anneta seistä odottamassa, vaan purilainen lähtee kerrostumaan vasta asiakkaan tilauksesta.

Tällainen valmistustapa takaa tuotteen tuoreuden, mutta tilauksesta tekoon -menetelmä on ainutlaatuinen Suomessa, jossa asiakkaat ovat tottuneet erilaiseen pikaruokakulttuuriin. BURGER KING® -ravintoloissa halutaan kuitenkin panostaa laatuun ja asiakkaan mahdollisuuksiin vaikuttaa.

-Asiakkaalla on mahdollisuus muokata burgerin sisältöä esimerkiksi jättämällä suolakurkut pois, tai ottaa mukaan ylimääräisenä täytteenä vaikkapa juustoa ja jalapenoa. Kaikki on mahdollista, sillä jokainen burgeri tehdään käsityönä yksitellen keittiössämme. Jos asiakas haluaa hampurilaisensa väliin vaikkapa viisi pihviä, toteutamme tämänkin toiveen.

Kolmannes tavoitteista saavutettu

Lempäälän uusi BURGER KING® on jo järjestyksessään 25. ravintola Suomessa.

-Burger King on upea lisä ravintolavalikoimaamme. Olemme todella ylpeitä saadessamme kansainvälisen menestyskonseptin Lempäälän Ideaparkiin. Yhteiset asiakkaamme ottavat ravintolan varmasti ilolla vastaan, sanoo Lempäälän Ideaparkin toimitusjohtaja Olli Gestranius.

Tähän mennessä kolmannes BURGER KING®  -ravintoloidenlaajentumistavoitteesta on jo saavutettu. Matkaa aiotaan jatkaa rytinällä.

-Saatavuus paranee pikavauhtia. Olemme verkoston suhteen tällä hetkellä juuri siinä tavoitteessa kuin on suunniteltu, ja myyntiluvuissa jopa edellä, Mollberg päättää.

 

LISÄTIETOJA:

Mikko Mollberg, ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy

+358 40 485 4227, mikko.mollberg@restel.fi

Mollberg vastaa kysymyksiin BURGER KING® -ravintolan laajentumisesta.

Hanne-Mari Ahonen, Brand Manager BURGER KING®, Restel Fast Food Oy

+358 50 370 2423, hanne-mari.ahonen@restel.fi

Ahonen vastaa Suomessa BURGER KING® -ravintolan brändistä. Ahonen osaa kertoa BURGER KING® -ravintolan arvomaailmasta ja sen toiminnasta meillä ja maailmalla. Kuvatiedustelut voi osoittaa suoraan hänelle.

Olli Gestranius, toimitusjohtaja, Ideapark Lempäälä

+358 40 750 6873, olli.gestranius@ideapark.fi

Gestranius vastaa Lempäälän Ideaparkia koskeviin kysymyksiin. Hän osaa kertoa, miten alueella suhtaudutaan ravintolan avajaisiin ja mitä BURGER KING® -ravintolan saapuminen merkitsee paikallisille.

 

Liitetiedostot

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Ketjuun kuuluu yli 14 000 ravintolaa noin 100 maassa eri puolilla maailmaa. Suurin osa (n. 97 %) BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. BURGER KING® -ravintolat palvelevat n. 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Lisätietoja Facebookista ja osoitteesta www.burgerking.fi.

RESTEL OY

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 43 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2015 oli 382,6 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, O’Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs