Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Suomalainen, Skandinavian johtava majoituspalvelu Forenom Oy kiihdyttää vauhtia Pohjoismaissa

Forenom

Suomalainen, Skandinavian johtava majoituspalvelu Forenom Oy kiihdyttää vauhtia Pohjoismaissa

Tiedote.
Julkaistu: 05.08.2016 klo 09:13
Julkaisija: Forenom

Suomalainen Majoituspalvelu Forenom Oy vastaa kasvaneeseen kysyntään laajentamalla tarjontaansa voimakkaasti Pohjoismaissa. Vuonna 2001 perustettu kotimainen yritys tarjoaa majoituspalveluita yrityksille Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Pelkästään Suomessa Forenom majoittaa 60 000 yöpyjää vuosittain.

’’Viesti kysynnän ja kilpailukykymme lisääntymisestä on vahva. Vaikka kasvumme on ollut nopeaa, tavoitteenamme on edetä tulevaisuudessa entistäkin voimakkaammin’’, kertoo Forenomin ulkomaiden liiketoimintoja johtava Jussi Saarinen.

Forenomin majoituspalvelut voidaan katsoa markkinajohtajaksi Skandinaviassa, mutta yrityksen tavoitteena on olla Pohjois-Euroopan vahvin yritysmajoittaja vuoteen 2020 mennessä. Vahvistaakseen suuntaa kohti isoja strategisia tavoitteita, Forenom julkistaa muutoksia organisaation rakenteessa.

Espoon aluepäällikkönä tähän asti toiminut Iiro Eskelinen siirtyy vastaamaan Forenomin Suomen liiketoiminnasta mahdollistaen Forenomin entisen maajohtajan keskittymisen jatkossa täysin kansainvälistymiseen. Kuten Forenomille tyypillistä, johtajat kasvavat yrityksen sisältä. Espoon aluepäälliköksi nimitetään Talvikki Aalto, joka on aiemmin toiminut Iiro Eskelisen alaisuudessa johtaen Espoon operatiivisia toimintoja.

Muutoksien jälkeen Jussi Saarinen keskittyy vastaamaan ulkomaiden liiketoiminnasta ja Forenomin laajentumissuunnitelman toteuttamisesta.

On selvää, että nyt on oikea aika painaa lisää kaasua ulkomailla laajentumisen kanssa”, kertoo Saarinen. Saarisen mukaan Forenom avaa pian uudet huoneistohotellit Tukholman ja Oslon keskustoihin. Tukholman Flemingsbergiin valmistuu huoneistohotelli ensi kesänä ja Osloon kahden vuoden rakennusurakan valmistuttua. Kansainvälistymisen rinnalla myös Suomen markkina jatkaa kasvuaan.

’’Esimerkiksi nyt noin vuoden akselilla olemme perustaneet Suomen suurimman hostellin, design-asuntoja Kakolanmäen vanhaan vankilaan Turkuun sekä kolme uutta huoneistohotellia’’, kertoo Eskelinen.

Forenomin toimitusjohtaja Johannes Kangas on vakuuttunut, että nyt on oikea aika keskittyä täysillä kansainvälisen kasvun johtamiseen.

”Näemme suurimmat kasvumahdollisuudet Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Näissä maissa asiakkaamme haluavat ostaa meiltä selkeästi enemmän. Tämä on innostavaa. Nämä organisaatiomuutokset ovat tarpeellisia, jotta voimme kasvaa ulkomailla ilman, että Suomen liiketoiminta vaarantuu”, kertoo Kangas.

Kangas iloitsee myös siitä, että vastuulliset toimenkuvat on saatu täytettyä talon sisältä.

’’On erittäin palkitsevaa nähdä ihmisten kasvavan uusiin rooleihin ja ottavan vastuuta myös täysin uusilla aluevaltauksilla’’, kertoo Kangas.

 

Lisätiedot:

Johannes Kangas, Toimistusjohtaja, +358 40 5721 421, johannes.kangas@forenom.fi

Iiro Eskelinen, Johtaja Suomi, +358 40 4555 608, iiro.eskelinen@forenom.fi

Liitetiedostot

Forenom tarjoaa yli 3500 valmiiksi kalustettua asuntoa, huoneistohotelleja sekä hostelleja ympäri Pohjoismaiden. Forenom on alansa markkinajohtaja Skandinaviassa sekä suurimpia toimijoita Euroopassa. Forenom palvelee vuosittain yli 6000 yritysasiakasta ja yrityksen tiloissa majoittuu noin 60 000 ihmistä vuosittain. Forenomin visiona on olla Pohjois-Euroopan vahvin ja innostunein yritysmajoittaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs