Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Startupin karmivat työolot: Saleduck-tiimin painajaismainen perjantai

Saleduck

Startupin karmivat työolot: Saleduck-tiimin painajaismainen perjantai

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2015 klo 15:22
Julkaisija: Saleduck

Vinhaa vauhtia kasvava alennuskuponkisivusto Saleduck juhlii Halloweenia koko tiimin voimin. Luova yrityskulttuuri sallii hulvattomimmatkin kepposet. Viikonlopulle ajoittuva juhla sopii hyvin myös viikolla kertyneen stressin lievittämiseen ja tiimihengen rakentamiseen. Yrityksen ydinarvot, omistautuminen ja hauskanpito ovat läsnä aina valmisteluista illan juhlahumuun saakka.

“Perinteisen perjantain afterworkin toimistolla korvasi tänään Halloween, jolloin kaikki voivat syödä, juoda ja juhlia yhdessä. Ruokalistalta löytyvät niin mystiset juomat, musta spaghetti kuin verinen bolognesekin. Suuret juhlat toimistolla ovat vasta esimakua: myöhemmin illalla nämä olennot ryömivät ulkomaailmaan. Jokaisen tavoitteena on säikäyttää ainakin yksi ohikulkija”, toteaa Domingo Karsten, Saleduckin perustaja.

Pienenä eurooppalaisena startup-yrityksenä annamme arvoa pientenkin asioiden tekemiselle yhdessä. Päivä huvipuistossa, veneretket pitkin Amsterdamin kanaaleja ja tuleminen töihin Halloween-asussa eivät ole Saleduck-tiimille uutta. Suurin osa viettää aikaa yhdessä työaikojen ulkopuolellakin. Kun koko tiimi osallistuu Halloween-aterioiden ja -asujen tekemiseen, tiivistyy myös tiimihenki. Uusille työntekijöille tämä toimii keinona päästä paremmin sisään yritykseen ja sen kulttuuriin.

Saleduck on nuorekas, monikulttuurinen ja hauska yritys, jossa jokainen on valmis antamaan panoksensa yhteisen menestyksen eteen. Tapamme suhtautua esimerkiksi Halloweeniin on hyvä esimerkki siitä, että työnteon lomassa voi pitää hauskaakin. Vaikka joka maassa on omat tapansa tehdä asioita, Saleduckissa halutaan sovittaa ne yhteen ja saada jokainen tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Happy Halloween!

Liitetiedostot

Saleduck is a rapidly growing online coupon platform that helps European consumers discover sales online. Saleduck is owned and registered as a private limited liability company under Bridge Shopping Portals B.V in Amsterdam and operating since 2010. Saleduck operates in Belgium as Soldesduck (Wallonia), Solden.be (Flanders) and as Saleduck in Switzerland, Austria, Turkey, Denmark, Finland and Norway.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs