Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Sairaanhoitajapäivät kokoaa hoitotyön ammattilaiset Helsinkiin 12.-13.3.

Suomen sairaanhoitajaliitto

Sairaanhoitajapäivät kokoaa hoitotyön ammattilaiset Helsinkiin 12.-13.3.

Tiedote.
Julkaistu: 04.03.2015 klo 07:00
Julkaisija: Suomen sairaanhoitajaliitto

Suomen suurin sairaanhoitajien koulutus- ja verkostoitumistapahtuma Sairaanhoitajapäivät avaa ovensa torstaina 12.3.2014 Messukeskuksessa Helsingissä. Sairaanhoitajaliiton ja Messukeskuksen järjestämässä kaksipäiväisessä hoitotyön ammattitapahtumassa on kymmeniä asiantuntijaluentoja ajankohtaisista aiheista sekä laaja näyttely. Päiville osallistuu vuosittain yli 5 000 hoitoalan ammattilaista.

Tänä vuonna Sairaanhoitajapäivillä on aivan erityinen merkitys. Kyseessä on Sairaanhoitajaliiton 90-juhlavuoden päätapahtuma, joka kokoaa sairaanhoitajat yhteen päivittämään omaa osaamistaan. Samalla se tarjoaa läpileikkauksen sairaanhoitajan työstä.

- Sairaanhoitajapäivät osoittavat jälleen kerran, kuinka sairaanhoitajien ideat ja kehittämishankkeet ovat johtaneet uusiin innovaatioihin ja toimintamalleihin. Tässä suhteessa sairaanhoitajien rooli ei ole muuttunut. Tehtävämme on edelleen työskennellä paremman sosiaali- ja terveydenhuollon sekä hoitotyön puolesta, Sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Merja Merasto sanoo.

Monipuolisen luento-ohjelman lisäksi päivillä on myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Kävijöille maksuton laaja näyttelyalue tarjoaa katsauksen alan uutuuksiin.

- Mukana on 150 näytteilleasettajaa esittelemässä alan uusimpia tuotteita ja palveluita. Näyttelyssä pureudutaan useisiin ajankohtaisiin ja kiinnostaviin aiheisiin, kuten robotiikkaan hoitotyössä tai hoivayrittäjyyteen, Messukeskuksen tiedottaja Antti Karjunen kertoo.

Näyttelyalueen Tietotorilla järjestetään kaikille kävijöille avoimia tietoiskuja. Aiheina ovat mm. tulevaisuuden sairaala, sairaanhoitajien työhyvinvointi, itsemurhien ehkäisy ja uhkatilanteiden ennakointi.

Kollegakahvilassa voi verkostoitua ja osallistua asiantuntijoiden vetämiin keskusteluhetkiin ajankohtaisista hoitoalan aiheista. Keskusteluteemoja ovat mm. sairaanhoitajien laajennetut tehtäväkuvat, kollegiaalisuus hoitotyössä sekä päihdehoito.

HUOM. Sairaanhoitajapäivien avajaisia 12.3. voi seurata suorana lähetyksenä klo 9.30 alkaen: sairaanhoitajat.fi

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan Sairaanhoitajapäivien ohjelmaan.

Sairaanhoitajapäivien ohjelma medialle löytyy viestin liitteestä. (Liitteenä myös Sairaanhoitajapäivien bannerit.)

Akkreditointi tapahtuu Suomen Messujen verkkopalvelussa osoitteessa:
http://www.messukeskus.com/medialle/Akkreditoidu

Pressikeskus palvelee toimittajia päivien ajan ja me Sairaanhoitajaliiton viestinnässä autamme mielellämme. Otathan tarvittaessa yhteyttä!

Twitterissä keskustelua voi seurata #SHPaivat

Tutustu koko ohjelmaan: Sairaanhoitajapäivät 2015

Lisätietoja:
Laura Niemi, viestintä- ja markkinointijohtaja, Sairaanhoitajaliitto
laura.niemi@sairaanhoitajaliitto.fi, puh. 050 3738602

Liitetiedostot

90 vuotta osaamista, tietoa ja välittämistä

Sairaanhoitajaliitto perustettiin Helsingin Säätytalossa 25.1.1925. Jo perustamisesta lähtien tehtävämme on ollut yhdistää sairaanhoitajat huolehtimaan asiantuntevasta ammatistaan, edunvalvonnasta sekä korkeatasoisesta hoitotyöstä.

Tänään Suomen sairaanhoitajaliitto ry on merkittävä terveydenhuollon vaikuttaja sairaanhoitajia koskevissa asioissa. Tehtävänämme on kehittää hoitotyötä, antaa ammatillista tukea ja edistää sairaanhoitajien asemaa asiantuntijoina. Meihin kuuluu lähes 50 000 hoitotyön ammattilaista. Joukossamme on sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, kätilöitä ja ensihoitajia (AMK).

Sairaanhoitajaliiton konserniin kuuluvat myös koulutus- ja kustannusyhtiö Fioca Oy ja Hoitotyön tutkimussäätiö Hotus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs