Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Pilkington Automotiven tehtailla vietetään maailmanlaajuista turvallisuuspäivää kuudennen kerran

Pilkington Automotive Finland Oy

Pilkington Automotiven tehtailla vietetään maailmanlaajuista turvallisuuspäivää kuudennen kerran

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2016 klo 09:43
Julkaisija: Pilkington Automotive Finland Oy

Pilkington Automotive Finland Oy kiinnittää yrityksenä huomiota turvallisuuteen vuoden jokaisena päivänä. Mutta lokakuun 13. päivänä turvallisuus on erityisen huomion kohteena, kun NSG Group, johon Pilkington Automotive kuuluu, viettää globaalia turvallisuuspäivää kuudennen kerran.

Päivää vietetään Pilkington Automotiven Tampereen ja Laitilan tehtailla koko henkilökunnan voimin. Tehtailla on rasteja, jotka tehtaan jokainen työntekijä kiertää turvallisuuspäivän aikana. Rasteilla käsitellään turvallisuusasioita monesta näkökulmasta. Aiheita ovat muun muassa työhyvinvointi, elämäntapojen hallinta, tupakoimattomuus sekä yrityksen päihdeohjelma.

Rasteilla pohditaan myös turvallisuutta alihankkijan/toimittajan näkökulmasta. Päivän aikana henkilökunta kertaa oikeaoppisia tapoja pakata laseja asiakkaalle toimitettaviin laatikkoihin ja sitoa laseja pukille. Koneiden ja laitteiden turvallista käyttöä pohditaan ja havainnollistetaan. Koko henkilökunta ideoi uusia ajatuksia turvallisuuden kehittämiseksi.

On tärkeää, että kaikki tuntevat turvallisuuden omaksi asiakseen. Ennaltaehkäisevä lähestyminen, kaikkien mukaanotto ja jatkuva dialogi johtavat parhaisiin tuloksiin.

Turvallisuuspäivän hengessä ja Turvallinen koulutie -projektiin liittyen Pilkington Automotive Finland Oy on lahjoittanut Laitilan Kodjalan koululle ja Tampereella Ikurin pienille koululaisille heijastimia ja heijastinliivejä.

Pilkington Automotiven tehtävänä on valmistaa laadukkaita ajoneuvojen laseja globaaleille asiakkaille ja tehdä se turvallisesti.

Haluamme toivottaa turvallista työpäivää kaikille!

 

Lisätietoja:

Pilkington Automotive Finland Oy, toimitusjohtaja Johanna Kuusela,puh. +35850 5660939.

---

NSG Groupiin kuuluu Suomessa Pilkington Automotive Finland Oy, jolla on ajoneuvolasitehtaat Tampereella ja Laitilassa. Lisäksi Espoossa toimii varaosalasien tukkuliike ja Laitilassa laivojen vaativia lasituksia toimittava yksikkö Pilkington Marine. Suomen toimintojen liikevaihto oli edellisellä tilikaudella 88 milj. euroa ja henkilöstön määrä 630.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs