Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Pikkujouluminiristeilijöiden määrä Eckerö Linellä viisinkertaistui vuodessa

Eckerö Line Ab Oy

Pikkujouluminiristeilijöiden määrä Eckerö Linellä viisinkertaistui vuodessa

Tiedote.
Julkaistu: 20.11.2015 klo 15:30
Julkaisija: Eckerö Line Ab Oy

Laivalla vietettävät pikkujoulut ovat vuodessa lyöneet itsensä läpi Eckerö Linen talvikauden hittituotteena. Tänä syksynä Vain elämää -tähtien esiintymiset ovat kruunanneet laivan viihdetarjonnan. 

Loppusyksy on tuonut Helsingin ja Tallinnan väliä kulkevalle m/s Finlandialle ennenäkemättömän määrän pikkujoulunviettäjiä. Asiakkaat ovat laajasti löytäneet Eckerö Linen helpon ja edullisen pikkujoulutuotteen.

”Viime vuonna saimme runsaasti hyvää palautetta pikkujouluminiristeilyistämme. Sana on selvästi levinnyt, koska niiden suosio viisinkertaistui vuodessa”, Eckerö Linen myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi summaa.

Yhdellä puhelinsoitolla voi suurellekin joukolle järjestää laivalle kuusituntisen miniristeilyn mittaiset juhlat, joihin sisältyy matkat, runsas buffetpöytä sekä laivan viihdetarjonta, joka kuluneena syksynä onkin ollut poikkeuksellisen huikea.

”Viimevuotiseen tapaan meillä on ollut Vain elämää -fanikatsomo joka perjantai, ja tänä vuonna olemme voineet hemmotella asiakkaitamme myös ohjelman tähtien livekeikoilla”, Toikka-Everi kertoo.

”Lähdimme jatkamaan Vain elämää -yhteistyötä, koska halusimme tuoda kotimaisten huippuartistien myötä iloa ja hyvää mieltä asiakkaillemme ja tässä olemme selvästi onnistuneet.”

Valtavan kysynnän takia Antti Tuiskulle järjestettiin 2 keikkaa laivalle 19.11. jotta kaikki halukkaat pääsivät varmasti pääsivät näkemään idolinsa. Vain elämää -tähtien esiintymiset laivalla jatkuvat joulukuun alkupäiviin asti.

”Laivalle ehtii vielä katsomaan legendaarista Virve Rostia 26.11. ja säkenöivää Sannia 3.12.”, Toikka-Everi vinkkaa. 

Lisätietoja: Myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi, Eckerö Line, ida.toikka-everi@eckeroline.fi  puh. 0400 422 391

Eckerö Line Ab Oy (perustettu 1994) on suomalainen Helsingin ja Tallinnan välillä säännöllistä laivaliikennettä harjoittava yhtiö, joka kuuluu vuonna 1961 perustettuun Eckerö-konserniin. Yhtiö tarjoaa matkailupalveluita kuuden tunnin miniristeilyistä ja Tallinnan päiväristeilyistä laadukkaisiin hotellimatkoihin sekä rahtipalveluita. Yhtiön laiva m/s Finlandia on Suomen lipun alla Tallinnaan liikennöivä matkustajalaiva. Eckerö Line on reitin ainoa laivayhtiö, jolla on oikeus käyttää suomalaisen palvelun Avainlippu-tunnusta. Vuonna 2014 Eckerö Linen matkustajamäärä oli noin 1.380.000 matkustajaa. Lisätietoja www.eckeroline.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs