Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Pekka Eloholmasta Nebulan toimitusjohtaja

Nebula

Pekka Eloholmasta Nebulan toimitusjohtaja

Tiedote.
Julkaistu: 30.01.2015 klo 09:30
Julkaisija: Nebula

Pekka Eloholma on nimitetty Nebulan  toimitusjohtajaksi 30.1.2015 alkaen.  Hän on toiminut tätä ennen yrityksen väliaikaisena toimitusjohtajana ja aikaisemmin Nebulan hallituksen puheenjohtajana.  

 

Eloholmalla on 20 vuoden kokemus ICT-alasta sekä liiketoiminnan kasvattamisesta ja kansainvälistämisestä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on työskennellyt toimitusjohtajana  Setec Oy:ssa ja viimeksi Affecto Oyj:ssä. 
 
Eloholma aloitti Nebulan väliaikaisena toimitusjohtaja viime vuoden lokakuussa, kun yrityksen pitkäaikainen toimitusjohtaja Ville Skogberg päätti siirtyä yrityksen strategiajohtajaksi. 
 
– Nebula on voimakkaasti kasvava pilvipalvelu-yritys ja Pekka on työskennellyt monissa kansainvälisissä kasvuyrityksissä. Hänellä on vahva kokemus liiketoiminnan kasvattamisesta ja kehittämisestä. Me hallituksessa olemme vakuuttuneita siitä, että olemme löytäneet oikean henkilön jatkamaan Nebulan kasvua, kertoo Nebulan hallituksen puheenjohtaja, Christoffer Häggblom.
 
– Nebula on energinen ja nälkäinen kasvuyritys. Tulevaisuutemme näyttää tällä hetkellä hyvin lupaavalta. On hienoa jatkaa jo hyvin alkanutta matkaa, toteaa  Eloholma.
 
 
 

Lisätietoja:

Christoffer Häggblom, Hallituksen puheenjohtaja , puh. +46 704 188 201, christoffer@riteventures.com

 

Pekka Eloholma, toimitusjohtaja, puh. 050 555 5590, pekka.eloholma@nebula.fi

Nebula Oy

Nebula on kotimainen ICT-palveluyritys, jonka runsas ja innovatiivinen tarjonta on valjastettu tehostamaan ja tuomaan uusia mahdollisuuksia asiakkaiden liiketoimintaan. Asiakkaiden tarpeisiin vastaavat, joustavat ja luotettavat ratkaisut ovat Nebulan korkean asiakastyytyväisyyden tae. Yrityksen palveluksessa on 120 alan ammattilaista. Vuonna 1997 perustetun, vakavaraisen ja voimakkaasti kasvavan yrityksen liikevaihto on 27 milj. euroa (2013). www.nebula.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs