Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Pauli Juuti luennoi muutoksen johtamisesta luovia menetelmiä esittelevässä seminaarissa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Pauli Juuti luennoi muutoksen johtamisesta luovia menetelmiä esittelevässä seminaarissa

Tiedote.
Julkaistu: 07.04.2014 klo 11:43
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Työelämän kehittämisen ja johtamisen asiantuntija Pauli Juuti alustaa Johtaminen muutoksessa. Luovat menetelmät työyhteisössä - seminaarissa, joka järjestetään keskiviikkona 9.4.2014 klo 8.30 - 12.30 Suomalaisen Musiikkikampuksen Hannikaissalissa, Pitkäkatu 18-22, Jyväskylä.

Pauli Juuti on toiminut Johtamistaidon Opisto ry:n tutkimusjohtajana sekä Lappeenrannan teknillisen yliopiston johtamisen ja organisaatioiden professorina. Nykyisin hän on yrittäjä sekä Tampereen yliopiston henkilöstöasioiden ja johtamisen dosentti. Hän on kirjoittanut yli 50 johtamiseen ja työelämään liittyvää kirjaa ja julkaistua tutkimusta. 

Seminaarissa esitellään myös TAI LIIKU -projektin taide- ja liikelähtöisiä menetelmiä, joita on käytetty työyhteisöjen kehittämiseen ja työhyvinvoinnin lisäämiseen. Samalla julkaistaan projektin toimintaa ja tuloksia esittelevä kirja Taide ja liike työelämän kehittämisessä. 

Median edustajat ovat tervetulleita tapahtumaan.

 

Seminaarin järjestää TAI LIIKU. Taide- ja liikuntalähtöiset työelämän kehittämisinnovaatiot -projekti, joka on Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy:n, Humap Oy:n ja Keski-Suomen Liikunta ry:n 1.3.2012 - 30.4.2014 toteuttama kehittämishanke. Projekti saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskuksen kautta Euroopan sosiaalirahastosta.  

 

Lisätietoja:

Petri Jussila, projektipäällikkö, 040 542 0685, petri.jussila@jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö
http://www.jamk.fi/tutkimus/projekteja/tailiiku

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs