Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » PAMin viimeinen edustajiston kokous Jyväskylässä

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

PAMin viimeinen edustajiston kokous Jyväskylässä

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2014 klo 12:44
Julkaisija: Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Palvelualojen ammattiliitto PAMin ylintä päätöksentekovaltaa käyttävä edustajisto kokoontuu historialliseen viimeiseen sääntömääräiseen kokoukseensa. Kokouksessa tehdään tulevaisuus- ja strategiatyötä, kuullaan ravintola-alan kansainvälisestä tilanteesta sekä käsitellään sääntömääräiset asiat.

Edustajiston kokous on Messu- ja kongressikeskus Jyväskylän Paviljongissa 11.-12.11.2014. Kokous alkaa tiistaina kello 12.00 ja päättyy keskiviikkona viimeistään klo 16.00. Kokouksen alussa puheenjohtaja Ann Selin pitää ajankohtaiskatsauksen. Lisäksi kokouksessa vierailee elintarvike- ja ravintola-alan liitto UIF:n pääsihteeri Ron Oswald.

Edustajisto kokoontuu nyt viimeisen kerran, koska PAMin säännöt muuttuivat niin, että keväällä 2015 valitaan vaaleilla liittokokousedustajat, jotka valitsevat kokouksessaan liitolle puheenjohtajan, valtuuston ja hallituksen. Liittokokousedustajia valitaan noin 400 ja liittokokous on Helsingissä 1.-3.6.2015.

Tiedotusvälineiden edustajilla on mahdollisuus tulla seuraamaan edustajiston kokousta. Kokous näkyy PAMin verkkopalvelussa myös suorana lähetyksenä (www.pam.fi). Ilmoittautuminen seuraajaksi tapahtuu kokouspaikan ilmoittautumispisteessä.

Lisätietoja:

Timo Piiroinen, viestintäjohtaja, puh. 050 360 5669

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu noin 230 000 jäsentä, joista naisia on 80 prosenttia. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, majoitus- ja ravitsemisalalla, kiinteistöpalveluissa tai vartiointialalla. www.pam.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs