Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Oulun yliopistosta koulutusratkaisuja rakennemuutoksen ylittämiseen

Oulun yliopisto

Oulun yliopistosta koulutusratkaisuja rakennemuutoksen ylittämiseen

Tiedote.
Julkaistu: 11.10.2012 klo 13:46
Julkaisija: Oulun yliopisto

Oulun alueella meneillään oleva elinkeinoelämän rakennemuutos on johtanut satojen työsuhteiden päättymiseen.  Oulun yliopiston täydentävien opintojen keskus on reagoinut tilanteeseen kokoamalla yhteen kaikki ne palvelut, joita yliopisto voi tarjota uutta uraa hakeville.

Verkkosivustolla www.oulu.fi/tulevaisuus on kootusti tietoa siitä, kuinka kesken jääneen yliopistotutkinnon voi suorittaa loppuun tai opiskella kokonaan uuden tutkinnon. Samoin sivustoilla on tietoa lisä- ja täydennyskoulutuksesta uusiin työtehtäviin. Sivusto tarjoaa myös tietoa tutkijanurasta ja yliopiston palveluista yrittäjäksi aikovalle.

Sivustolla olevan sähköisen kyselyn kautta yliopisto kerää tietoja työtä vailla olevien, uutta uraa suunnittelevien ja osaamisensa täydentämisestä kiinnostuneiden koulutustarpeista. Jokaiseen niin haluavaan tullaan olemaan henkilökohtaisesti yhteydessä ja kartoittamaan tarkemmin erilaiset mahdollisuudet, joita yliopisto voi kullekin tarjota.

Sivustolla on jo käynyt satoja ihmisiä hankkimassa tietoa yliopiston palveluista. Yliopisto on myös vastannut kymmeniin henkilökohtaisiin yhteydenottopyyntöihin. Palvelu on osoittanut tarpeellisuutensa.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Mikko Halttunen, Oulun yliopiston täydentävien opintojen keskus, puh. 0294 487 304

 

  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs