Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Oulun seudun ammattikorkeakoulu kehittämässä tutkimuslaboratorioiden palvelukonsepteja

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulu kehittämässä tutkimuslaboratorioiden palvelukonsepteja

Tiedote.
Julkaistu: 12.03.2013 klo 08:42
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Yhteispohjoismainen UNELMA-hanke (Uusien materiaalien sovelletut kuvantamismenetelmät) herättelee Pohjois-Suomen ja Pohjois-Ruotsin teknologiayrityksiä hyödyntämään alueen yliopistojen ja korkeakoulujen kehittämiä kuvantamis- ja analysointimenetelmiä. Korkeakoulujen tutkimuslaboratorioita hyödyntämällä yritykset voivat tehostaa omaa tuotekehitystään ja laadunvalvontaa ilman lisäinvestointeja.

Oamkin Liiketalouden yksikkö osallistuu hankkeeseen kehittämällä palvelutarjontaa ja konseptointia palvelumuotoilun menetelmillä. Aluksi haastatellaan asiakkaita sekä ideoidaan ja tuotetaan työpajoissa palvelun prototyyppejä ja liiketoimintamalleja. Tuloksena syntyy tuotteistettu palvelu. Opiskelijoille UNELMA tarjoaa opinnäytetöitä ja mahdollisuuden palveluosaamisen kehittämiseen.

Oamkin lisäksi hankkeeseen osallistuvat Oulun yliopiston mikroskopian ja nanoteknologian keskus, Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu, Luulajan tekninen korkeakoulu sekä Swerea SICOMP AB. Hanketta rahoittavat lisäksi EU (Interreg IVA Pohjoinen), Lapin liitto ja Norbottenin lääninhallitus.

 

Lisätietoja

projektipäällikkö Juha Väänänen (Oulun yliopisto), 040 749 0806, juva@ee.oulu.fi

projektipäällikkö Taina Vuorela (Oamk), 050 917 9974, taina.vuorela@oamk.fi

 

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs