Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Nimityksiä KT Kuntatyönantajissa

KT Kuntatyönantajat

Nimityksiä KT Kuntatyönantajissa

Nimitys.
Julkaistu: 17.08.2011 klo 09:10
Julkaisija: KT Kuntatyönantajat

KT Kuntatyönantajien toimisto on uudistanut organisaatiotaan. KT:ssä aloitti elokuun alussa uutena osaamisalueena henkilöstövoimavarojen kehittäminen. Sen tehtäväalueita ovat mm. osaavan työvoiman saatavuus kunta-alalla, tuloksellisuus ja työurien pidentäminen, henkilöstöjohtaminen sekä työvoima- ja koulutuspoliittinen edunvalvonta. Yksikön vetäjänä toimii neuvottelupäällikkö, oikeustieteen lisensiaatti Jorma Palola. Hänen lisäkseen yksikössä työskentelevät kehittämispäällikkö Terttu Pakarinen, kehittämispäällikkö Riikka-Maria Yli-Suomu, projektipäällikkö Raija Keuro ja projektikoordinaattori Leena Lehtinen.

KT:n sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelussuhdeasioiden osaamisaluetta ryhtyi elokuun alusta vetämään neuvottelupäällikkö, varatuomari Henrika Nybondas-Kangas, joka työskenteli aiemmin KT:n johtavana työmarkkinalakimiehenä.

KT:stä eläkkeelle siirtyneiden toimihenkilöiden tilalle valittiin seuraavat:

KT:n johdon assistenttina aloitti elokuun alussa HSO-sihteeri Jaana Pirhonen, joka toimii työmarkkinajohtaja Markku Jalosen sihteerinä.

KT:n taloussihteerinä aloitti 15.8. tradenomi Katri Mäkelä, joka toimii työmarkkinajohtajan alaisuudessa.

Opetus- ja sivistystoimen palvelussuhdeasioiden yksikön ja yleisten palvelussuhdeasiain yksikön sihteerinä aloitti 15.8. merkonomi Ann-Mari Kallberg. Hän vastaa myös ruotsinkielisistä sihteeripalveluista.

HSO-tradenomi Kaisa Juselius aloitti 15.8. sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelussuhdeasiain yksikön sekä henkilöstövoimavarojen kehittämisyksikön sihteerinä.

Lisätietoja:  
neuvottelupäällikkö Jorma Palola, puh. 09 771 2588, 050 512 5300
neuvottelupäällikkö Henrika Nybondas-Kangas, puh. 09 771 2100, 050 357 4233

www.kuntatyonantajat.fi

Valokuvapyynnöt:
verkkotiedottaja Marjaana Mattila, puh. 09 771 2336

KT Kuntatyönantajat on kuntatyönantajien etujärjestö, joka edustaa Suomen kaikkia kuntia ja kuntayhtymiä. KT neuvottelee ja sopii kunta-alan työ- ja virkaehtosopimukset. Se on keskeinen työelämän tuloksellisuuden ja laadun kehittäjä. Kunnissa ja kuntayhtymissä työskentelee 434 000 työntekijää ja viranhaltijaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs